• scorpeeon
    hát, nemtom hogy ezeket milyen helyen olvastad, de hangjegyzet VAN benne, Fax és adatátvitel is van, és magam neteztem vele, és a szinkronizációt nemtom, hogy hogy érted, én pc-vel összekötöttem és tudtam adatokat másolgatni teljesen szabadon, sőt a sim kártyán lévő adatokat is elértem vele... az MMS küldésa korlátja 300kb (aminél kétlem hogy 6230al nagyobbat tudsz küldeni), aminél többet el sem engedne küldeni egyik szolgáltató sem, másrészt én sosem küldök mms-t, ott az email-csatfileal-TELJESEN INGYEN! te aztán küldheted a rohadt mms-eidet 100-200forintokért, addig én akármekkora, akármilyen, és akármennyi filet küldök és fogadok emailen, korlátlanul, bármikor. bt nincs benne, videórögzités sincs, és a memóriája nem bővíthető- ezekben tényleg jobb a 6230 de ezek mind olyan funkciók amik csak a közép-felső kategóriában találhatóak meg (ma már a videórögzités nem) és nem is értem hogy hogyan lehet elvárni hogy a C65ben benne legyenek... az azért durva lenne ha mindenben jobb lenne mint az 5ször annyiba kerülő "felsőkategóriás" nokia, hiszen mégsem 1 kategória a 2 telefon árban is nagyon messze vannak egymástól és mégis olyan alapvető dolgokban tud a kis C65 sokkal többet hogy az döbbenet. hasonlítsd mondjuk össze a 6230adat a CX75-el, az már talán kb. egy árkategória, azzal már mindent összevethetsz (a C65el szemben, annál kár a bt-t meg bővithetőséget hasonlítgatni)
    és a Javát meg ne fitymáld le, hiszen pont amiatt nincs és nem is lehet 1 jó Java program vagy 1 jobb játék sem a 6230ra, és a Javán kívül meg nincs rá más mód, mert Symbihez sincs köze sem.