Megjelent a Nokia 9300i
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[email protected]
www.vvh.hu Vagány Vértesi Hegyivadászok COD2 és COD4
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Ja a 6230 vs. cx75- rõl meg annyit, hogy a 6230 mindent olyat tud mint a cx75 ha a funkciókat nézzük! Sõt a cx75- ben még nincsen fm rádió továbbra sem, és az EDGE támogatás is hiányzik! Na ennyit errõl! A tesztekrõl meg annyit, hogy én nem azt hiszem el amit a gyártók kiadnak videókat, vagy hasonlókat! Én a saját szememmel láttam, hogy a gyárban hogyan tesztelik a Nokia telókat!
Ezzel befejeztem az eszmecserét!
Ui: Tanulj meg kultúráltan beszélgetni!
Csá!!!
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Akkor most kezd el hasonlítgatni azokat, nyugodtan kezdheted!!Meg kezd el a 6630- al, meg a 6600- val, a 6680- al, az n90- el, az n71- el meg a többivel! Gondolkozz már el azon, hogy melyik gyártó csinál jobb talókat!!!! Az hogy drágább?- nem csodálom, mert a 6230 elõállítási költsége- most csak az alkatrészköltséget mondom-kb 100 euro- 25000 Ft!!!! És ebbe még nincsen beleszámolva a munkadíj, meg a tartozékok sem! Gondolkozz el azon, hogy vajon milyen alkatrészekbõl lehet a te telód vagy egyáltalán a Siemens telók, ha a 6230- nak az alkatrészára megegyezik azzal az árral amivel te a szolgáltatónál megveszed a telódat! Azt hiszem ez mindent elmond a minõségrõl!!!!!
és a Javát meg ne fitymáld le, hiszen pont amiatt nincs és nem is lehet 1 jó Java program vagy 1 jobb játék sem a 6230ra, és a Javán kívül meg nincs rá más mód, mert Symbihez sincs köze sem.
Hanghívás sincsen a tieden!Hangjegyzet szintén nincs!Fax, és adatátvitel szintén nincs!Hogy ilyen apróságokat is említgessünk!
Ne ezen a Javan lovagolj, mert ennyivel tud többet a te telód az enyém meg kb 10 funkcióval! Azokról miért nem írsz soha????
A lényeg az hogy vegyél egy funkciólistát, és a 6230 mellett csak azt látod, hogy van, van van- A c65 mellett meg azt hogy ninncs nincs nem támogatott stb!
A lényeg ez!
A te C65- öd szerinted milyen multimédiára képes? 4000 színû fos kijelzõ van benne, a kamerájával készült képeket nem lehet kivenni stb...
Nyílt fájlrendszerû?! Fúúúú, nem semmi, rengeteg mûszaki extrával kecsegtet a nyílt fájlrendszer igaz?!!! Rajzolgasd át a menüt meg ilyeneket! Az ilyen gyerekes dolgok valók neked!
A 6230- nak sincsen egy csúcs kijelzõje, de legalább éles kép van rajta, meg 65000 színû! A kamerájával készült képek, meg számítógépen is élvezhetõek! Ja a 104 MHz- es prociról meg annyit, hogy ha tényleg ilyen van benne, akkor nem is csoda hogy csõdbe mennt a Siemens, mert kurvára fölösleges lenne egy olyan alsókategóriás telefonba, mint az!!!
De egyáltalán honnan tudod, hogy annyin ketyeg a proci, megmérted talán??
Az összehasonlításodgatásodról meg annyit, hogy: a 6230- nak jobb kijelzõ, jobb kamera, mp3 lejátszás, memóriakártya, bloototh, FM rádió, stereo headset, e- mail kliens igenis van benne,sokkal jobb, és gyorsabb a menüje mint a C65- nek-- ebben nem nyitok vitát, mert kipróbáltam mindkettõt! Na kb ennyivel tud többet a 6230 ami nem kevés! Ezzel szemben te elõnynek a nyílt fájlrendszert hoztad fel, meg a 1 megás java alkalmazásokat. Összevetve szerintem ne vitatkozzunk melyik a jobb teló ezerszer- de ugye nem is csoda,mivel sokkal drágább a 6230- ezért légyszíves ne vitatkozz ilyen hülyeségeken!
Nah de akkor itt felvázolná valaki h mi a különbség a 9300 és az "i" jelû társa között? a leírásból nem látok eltérést, fejleszteni nemigen lehetett mert ez a 9500 "kistestvére" akkor mégis mi a különbség a sima 9300ához képest?
a 104 MHz-es proci nem tudom hogy kerülne bele egy alapkategóriás telefonba mert a nokia 6600, 3650, n-gage telefonokban van 104 MHz és nem tudom hogy jelenítene meg a C65-ösöd olyan 3D-s grafikákat mint egy n-gage.
a 6230 elõállítási költsége meg többe kerül mint a te telefonod használtpiaci ára.
Az M kategóriás siemensekrõl annyit hogy az M45 az kilóg a sorból mert nem ütésállónak készült de egy ilyen siemens szakértõ gondolom tudja...
A 6230-nak 3 másodperc kell egy 1.3 megapixeles kép megnyitásához a tiédnél meg szerintem a 128x128-as képnél már a homokórára vársz 😛
A nokia minõségrõl meg a tesztekrõl annyit hogy egy 1m magas vascentrifugában 300 fordulatot tesznek a telefonok, az 5140i-t meg -50 és +50 fokra hûtik és melegítik és így tesztelik(ennyit hogy -40fokon nem megy a nokia) és mellesleg több 100000 forintos szállítmányokat darálnak le mert egy telefonon szabad szemmel alig látható karcot találnak(ennyit a minõségrõl)
kössz hogy elolvasod!
Ott laboratóriumi mérésekkel igazolják ezt!
Gondolkodj el azon, hogy ki nem ért a mobilokhoz!
Az összes Siemens lelassul a hidegben! Ja, hogy a 6600 lassabban tölt be, lehet azért mert azon egy komplett operációs rendszer van, amivel bármit meg lehet csinálni, a Siemenseden meg egy egyszerû pár megás szoftver! Szerintem ez nem ingyenreklám! Meglepõdnél azon, ha tudnád, hogy a Nokia mennyit költ reklámokra! Szerintem neked nincsen fogalmad ezekrõl a dolgokról! Meg az sem véletlen, hogy a Nokia uralja a mobilpiac 33%- át! A Siemens meg nem bírja tartani a lépést, és becsõdöl a mobilágazata- ezért vette meg a Benq! Ezen érdemes lenne elgondolkodnod!
ha meg kiváncsi vagy hogy hogyan bírják a Siemensek a megpróbáltatásokat, itt van pl hogy hogyan tesztelték az M75-t:
"A készülékeknek háromszor nyolc órán át bírniuk kell az õket érõ -25 és +85 fok közötti hõmérsékleti értékeket, anélkül, hogy például megrepednének. 152 centirõl ejtik le õket 18-féle pozícióban, 400.000-szer nyomják le a billentyûzetet, és 20 kilogrammos oszlophengerrel imitálják a "ráülést", mint olyat."
illetve ha érdekel, itt egy nem hivatalos teszt is róla: http://www.mforum.ru/news/article/012584.htm
megtaposták, kõre levágták, homokba betemették, slaggal locsolták mindenhonnan, egy 2275kg-os kocsival átmentek rajta és ledobták egy 25 emeletes ház tetejérõl.
ha ennyire érdekel, itt egy videó is pár tesztrõl:
http://www.connectmagazin.hu/files/siemens_testlab_highres.mpg
szóval azthiszem hogy inkább ilyet vennék ha extrém telefon kéne mint valami ócska kezelhetetlen vibrátoralakú vagy duplatégla alakú (ÉS MÉRETÛ!) nokiát. amire én használom, azt az én szerény C65-öm is kibírja. Ja és kicsit gyorsabban tölt be a vindóznál 😄 kb 2 mp amíg bekapcsol. ugyanez a mûvelet 6600-nál pl fél perc volt (a saját szememmel láttam)
Ezzel az egésszel csak annyit akartam mondani hogy NE BESZÉLJ OLYANRÓL AMIHEZ SEMMIT NEM ÉRTESZ!
Aki egy kicsit is ért a telefonokhoz és nem csak a barom reklámok alapján választ az tudja hogy sokkal jobban megéri akár Siemens-et akár Sony Ericssont venni.
És még 1 dolog: azért mert a nokia jobb lenne mint a Siemens, EZÉRT járna neki itt ingyenreklám??
és mellesleg látom hogy újabb ingyenreklám jelent meg a nokiának "Itt a Nokia 6234" néven, ez már csak hab a tortán, tõlem aztán naponta megjelenhetnek ezek az igen fontos mobilkommunikációs hírek, mindig is tudtam hogy az SG-nek nem a mobiloldala az erõssége, siralom az ami itt megy mobiltémában.
néha lehetne hír a nokiáról vagy t-comról de az sem ilyen propaganda jellegû baromság. de ez túlzás ami itt megy.
ha észrevetted volna, a siemens mobilrészlegét eladák...
http://www.sg.hu/kereso.php?mit=siemens
valami konkrétumot is tudnál mondani?
ügyes okos kis reklámhivök 😊
Addig egy bsquare 40 ezerért lenyomja 640*480 as kijelzövel, kihuzhato billentyüzettel, nem fos symbiannal hanem ce.net 4.1 el 😊
Ezaz !
Mindenkinek sok esze van itt 😉
Aki hülye, haljon meg.
Wow... Akkor a 3G-t miért nem támogatja??? Ezt minden új, felsõkategóriás Nokia telefon tudja... Lehet, hogy ez nem felsõ-kategóriás? <#conf>#conf>
Ezek szerint ezt kb. 100e-ért kellene adni <#beka3>#beka3> és nem 250 körül mint amennyi valólyában lesz... <#violent>#violent>
PushMail-t tudja?
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.