• Idefix
    OKok a kijelzőt elnéztem mert cv65- ön próbáltam ki! Na attól függetlenül hozz már fel más előnyöket is, ne csak a Java- t, mert már nagyon unalmas! Ne ezen lovagolj állandóan! Hát a 6230- al is lehet fájlokat küldözgetni infrán sőt blootothon is, még mp3- akat is, amiből a te telódra ráférne 2 db! Ezzel szembena 6230 memóriája akár 512 Mb- ra is bővíthető! Arról az MMS küldésről csak annyit, hogy ott a te telódnál is van korláta az MMS méretének! Nem élvezhető a képe számítógépen???- én ki is nyomtattam, és egész jó lett, erről meg te ne beszélj amíg nem láttad! Arról nem is beszélve, hogy a kamera zárideje olyan kicsi, ha egy utat fényképezel amin a kocsik kb- 80- al mennek el sem mosódnak rajta! Ja és az EDGE- t is támogatja, amit a tied szintén nem! A nagy vide fájlokról meg annyit, hogy fel sem tud venni a tied! Szinkronizálni sem lehet, ezeket most olvasom egy leírásban! :))) nehogy megint elnézzek valamit:))
    Hanghívás sincsen a tieden!Hangjegyzet szintén nincs!Fax, és adatátvitel szintén nincs!Hogy ilyen apróságokat is említgessünk!
    Ne ezen a Javan lovagolj, mert ennyivel tud többet a te telód az enyém meg kb 10 funkcióval! Azokról miért nem írsz soha????
    A lényeg az hogy vegyél egy funkciólistát, és a 6230 mellett csak azt látod, hogy van, van van- A c65 mellett meg azt hogy ninncs nincs nem támogatott stb!
    A lényeg ez!