• scorpeeon
    a 640x480 kamera egy lóf*sz,a jelenleg 19ezerbe kerülő C75be van olyan. Azt tudom hogy függetlenül jóval drágábbak a telók mint kártyásan, már rég tudtam, nemtom hogy jött ide ez. a C65be 104MHz-es proci van, és a C65 TUD videót (3gp, mp4) lejátszani. és Java szempontjából a 6230 egy NULLA, 76kb nál nagyobbakat meg se próbál nyitni! a 3 és fél éves alsókategóriás monokrómkijelzős C55 megnyitott nagyobbakat! A Java API-ról nem is beszélve, ami nincs a 6230-ban így semmilyen Java alkalmazás nincs rá mert nem férhetnek hozzá a filerendszeréhez, és ez bizony nem kicsi hátrány! Nekem a C65-ömhöz van e-mailkliens progim, több fajta videó és zenelejátszó progim, zip-et kezelő tömörítőprogi, mozgásérzékelő progi, webböngésző progi, ezektől a nagy méregdrága 6230 sehol sincs, semmi köze hozzá! a filerendszere sem nyitott! lehet hogy azt sem tudod hogy ez mit jelent. Én a Siemensemben az összes file-t látom beleértve az összes rendszermappát is, mindent és szabadon tudok bárhol új mappákat nyitni, file-okat átmozgatni, másolgatni, kiterjesztéseket megváltoztatni és a rendszermappáknak köszönhetően pl a menüt is lecserélhetem akár egy általam rajzoltra is. a méregdrága fostalicska nokia odab*sz az orrod elé 4 mappát: képek, hangok, videók, játékok, annyit tudsz tenni itt hogy a benne lévő file-okat amiket kezeli a telefon, meg tudod nyitni. és is rohadtnagy hiányosság. de akinek életében nem volt nyílt filerendszerű telefonja, azt sem tudok miről beszélek.