• scorpeeon
    hát, próbáltam már minuszban használni (minusz 5 fokban) persze csak fél percre, mert lefagyott volna a kezem - ugyanolyan jól működött mint bármikor, -40 fokban még nem próbáltam, lehet hogy akkor már nem minden működne megfelelően (DE NOKIÁNÁL SEM!!) mert gondolom nem az északi sarkra gyártották a telefont hanem egy normál felhasználó részére. Fogalmam sincs hogy honnan vetted hogy hidegben szarul működnek a Siemensek. ha meg minuszban használnám, és veszélyes helyeken, akkor sem nokiát vennék hanem egy M kategóriás Siemenset.
    ha meg kiváncsi vagy hogy hogyan bírják a Siemensek a megpróbáltatásokat, itt van pl hogy hogyan tesztelték az M75-t:

"A készülékeknek háromszor nyolc órán át bírniuk kell az őket érő -25 és +85 fok közötti hőmérsékleti értékeket, anélkül, hogy például megrepednének. 152 centiről ejtik le őket 18-féle pozícióban, 400.000-szer nyomják le a billentyűzetet, és 20 kilogrammos oszlophengerrel imitálják a "ráülést", mint olyat."

illetve ha érdekel, itt egy nem hivatalos teszt is róla: http://www.mforum.ru/news/article/012584.htm
    megtaposták, kőre levágták, homokba betemették, slaggal locsolták mindenhonnan, egy 2275kg-os kocsival átmentek rajta és ledobták egy 25 emeletes ház tetejéről.
    ha ennyire érdekel, itt egy videó is pár tesztről:
    http://www.connectmagazin.hu/files/siemens_testlab_highres.mpg

szóval azthiszem hogy inkább ilyet vennék ha extrém telefon kéne mint valami ócska kezelhetetlen vibrátoralakú vagy duplatégla alakú (ÉS MÉRETŰ!) nokiát. amire én használom, azt az én szerény C65-öm is kibírja. Ja és kicsit gyorsabban tölt be a vindóznál :D kb 2 mp amíg bekapcsol. ugyanez a művelet 6600-nál pl fél perc volt (a saját szememmel láttam)

Ezzel az egésszel csak annyit akartam mondani hogy NE BESZÉLJ OLYANRÓL AMIHEZ SEMMIT NEM ÉRTESZ!

Aki egy kicsit is ért a telefonokhoz és nem csak a barom reklámok alapján választ az tudja hogy sokkal jobban megéri akár Siemens-et akár Sony Ericssont venni.

És még 1 dolog: azért mert a nokia jobb lenne mint a Siemens, EZÉRT járna neki itt ingyenreklám??

és mellesleg látom hogy újabb ingyenreklám jelent meg a nokiának "Itt a Nokia 6234" néven, ez már csak hab a tortán, tőlem aztán naponta megjelenhetnek ezek az igen fontos mobilkommunikációs hírek, mindig is tudtam hogy az SG-nek nem a mobiloldala az erőssége, siralom az ami itt megy mobiltémában.