darren shan vérszipoly ciklusa. itthonról mondjuk böszörményi géza gergő és az álomfogók.
Attól az még nem lesz cáfolat mert Te azt mondod rá.
látod. csak az a baj, hogy te meg azt hiszed, hogy attól lesz cáfolat, hogy te azt mondod rá, hogy nem. (alapvetés, hogy ha valami sikeres, akkoör másolni fogják)
(a google csak példa volt, azért hozta fel ennyi mindenki, mert tudjuk, hogy a GYU mennyire olvasott könyv. te nem tudtad.)
tessék a példáim. most már kiderült, hogy a gyűrűk ura csacsiság után megint füllentéssel próbálsz érvelni. így nem sok értelme van.
Nincs szó fals érvekről. Egyszerűen fel kell nyitni a szemedet. Gyártás folyik HP tekintetében is. Most fogja az nő elkezdeni a 8. könyvet.
látod. ha utánanéznél a dolgoknak, akkor tudhatnád, hogy a HP sorozatak nincs és nem is lesz 8. része.
Megy a reklám ezerrel, vedd meg, a médiában megy a felhajtás, hozzák targoncán a könyvet.
persze. két dolog. most már hozzák targoncán, mivel az első sikeres volt, amit még nem hoztak targoncán. következmény volt, hogy a nép követelte a folytatást, amit targoncán kellett hozni. először volt a siker és utána a targonca.
de ami nekem a legfurább, próbálsz kapálózni, de épp te vagy az, aki a reklám hatására olvastad el.
Belétek dúlykolják, hogy jó. Fals érvekről szó sincs. Mit cáfoltál meg a google-on kívűl?
- hogy a gyűrűk ura nem a film után lett ismert
- hogy a hp-nak nem készül a 8. része
- hogy rengeteg hp-stílusú könyv van
- hogy van gyenge asimov-könyv
- hogy wells-t a legdurvább kritikus is elismeri.
De minek is véditek azt ami szerintetek jó? Miért nem hagytok magamra, mivel Ti úgyis tudjátok, hogy jó?
én nem védem, nem is mondtam, hogy jó. te vagy az, aki nem vagy képes elviselni, hogy az emberek szeretik és a maraketingre fogod az egészet.
azt kéne észrevenned, hogy te próbálsz folyamatosan védekezni
Eddig tán 2 embert tudok méltó vitapartnernek tekinteni feltéve ha nem hazudnak, és akik leírták, hogy olvastak bizony Asimovot is sokat és Wells-t is.
sznobéria felsőfokon, LOL. "csak azzal állok szóba, aki az én szintemen van"
Mondom , 40 év múlva meglátjuk kiről fognak még beszélni. Akkor meg minek járatod az újjacskáidat?
ha wells-ről már most sem beszélnek, akkor mi lesz vele 40 év múlva? wells mostanában csak akkor került szóba és kezdett el folyni abból a bizonyos csapból, amikor egy vállalkozó megfilmesítette az időgépet és most egy másik vállalkozó a war of the worlds-öt. ennyi.
az a baj, hogy ismét a sznobizmusból adódóan csak azt tartod jó könyvnek, amit jól van megírva. hiba. olykor a történet is számít. wells-nek is voltak lehet, hogy jól mmegírt (már nem emlékszem), de nagyon gyenge történettel bíró könyvei. a war of the worlds film történetét bíráló közönségreakciókat meg most be sem idézem.