• chipie
    Kedves reloader!

Képzeld az elejétől fogva olvasom ezt a fórumot is, és épp azért írtam neked, mert tényleg sok be/hozzászólásodat olvastam már. Az hagyjám, hogy még számolni se tudsz, ugyanis ez már a negyedik hozzászólásom, tehát az amire reagáltál először a 2 volt, de ilyen stílusban csak a disznókkal szoktak társalogni. De lehet, hogy azért dumálsz így, mert te is ezt szeretnéd? Legyen!

Szálljál már magadba jó! Úgy ugatsz mit akit ütnek! Csak az a baj, hogy már baromi sok embernek elege van itt belőled!

Egyébként azt írtam, hogy nme baj hogy a negatív véleméyedet elmondod, csak ne azt kelljen olvasni a fél fórumban! Tudom tovább lehet lapozni a tiedet, de a másik fele pedig sajnos azzal kell hogy foglalkozzon, hogy neked válaszoljon, mert ők se szeretik a leszólást.

Sokszor még a választ se olvasod el rendesen, így aztán tényleg ne legyél magaddal olyan nagyra!

Egyébként ez a fórum pont nem azoknak az emebereknek való, akik Rowling-ot és munkásságát nullának nézik, mint ahogy egy sör érleléséről szóló fórum se azoknak valók, akik csak belekötnek abba is hogy miért sárga vagy miért keserű, sőt miért isszák egyesek.

Tudod az ilyen embereknek jobb, ha nem látogatják ezeket a fórumokat, mert semmi másra nem jók csak a kötözködésre, ami meg csak az internetes szemét tömegét növeli.