reloader#102
Hajlandó vagy elfeljteni, hogy a WOTW még az első Holdraszállás előtt lett megírva.
Közönségreakció? Kiktől? Hülye vót aki megfilmesítette, mert egyébként csak nagyon nagy vonalakban követte az eredeti történetet.
Ne hülyéskedj, éppen a minap olvastam, hogy Rowling tervezi a 8. könyvet is, majd ha lesz időm megkeresem a honlapot, ahol ezt írták.
A rengeteg neked mióta egyenlő a párral? Van itt kb. 3 cím, de azt hiszem, mind régebben íródtak Rowling könyveinél, szóval nem nagyon tudsz meggyőzni arról, hogy bármivel is össze tudja ma egy 13 éves gyerek hasonlítani.
Persze Te azért vagy könnyebb helyzetben, mert kénytelen vagyok drasztikus állításokkal érvelni, amiből mindig kihúzod magad, mert ha csak találsz egy olyan könyvet is ami hasonlít a HP-re, Te visszatámadsz, hogy igenis volt.
Wells ma is téma még elégszer, látod, most én is mondhatnám, hogy bizony azért mert nem beszélnek róla, rengetegen tudják, ki Ő, látod milyen egyszerűen visszatámadhatok én is ezzel?
Már a legelején megírtam, hogy nálam egy könyv akkor jó, ha jól meg is van írva és ha a története is jó. Igen, hát tudod minden író kezdi valahol, senki vagy csak nagyon kevesen írnak egyből jó sztorival és igényes fogalmazással is.
Én elviselek bármit, szeresse bárki, ez a vitasorozat a részemről a marketingeseknek szól inkább, meg azoknak akik esetleg úgy gondolják, hogy csodát alkotott.