Terminátor regények
-
rnager55 #119 Üdv!
Nekem is vannak Halálosztó-könyvek, de van néhány, amely hiányzik...
Főleg ezek:
mark f. wilson: halálzóna / tűzvihar
Sethfield: Esélytelenek / Folyékony fém
Aki el tudná küldeni, annak hálás lennék, van jónéhány terminatoros könyv (pdf) cserébe . . . az fent felsorolt 3-on, és a hozzászólásom legalján lévőkön kívül mind megvan.
Nekem kissé zavaros az idő/tartalmi kapcsolat, A hozzászólások alapján tudom, hogy időrendben szokták őket sorbaállítani, a kiadásuk szerint, de több trilógia / tetralógia, ill. 5 rész is van, amelyek egy történetet alkotnak (aki másképp tudja, kiigazíthat, elég nehezen raktam össze :D)
Mark F. Wilson
Halálzóna - Ellencsapás - Invázió - Tűzvihar, ez tudtommal egy tetralógia, nekem az első és az utolsó része nincs meg, elvileg behatolnak egy Halálzóna nevű helyre, aztán gyerekek is képbe kerülnek, stb . . .
Továbbá:
Mark F. Wilson:
Démon a jövőből
Az orgyilkos
A gólem
A leszámolás
Ez lenne a "középkori" tetralógia . . .
Sethfield:
Esélytelenek / Folyékony fém / Stratéga / Megtorlás / Fémpokol megint elvileg egy összefüggő mű, terminator-tervek ellopásával / gyárszabotálással, beépülő alfákkal, amelyekre az ellenállás tagjait cserélték le, és skynet nagy játszmájával. A fémpokolnak elvileg fura vége van, valahogy nincs lezárva, mintha folytatásra várna . . .
Plusz még ezek is hiányoznak, de nem tudom, milyenek lehetnek, ezek elvileg - az első kivételével - már újabbak:
Oliver Thompson Seabird - Különleges kommandó
Allen Newman - Gép/ember
Peter Sanawad - Ártatlan vér
Gabriel Wraith - Révület
John Y. Olineast - A mutáns
Ha valakinek megvannak, dobjon egy mailt az [email protected] - címre.