bmagyarkuti#87
1; A Firefox-ot nagyon sokan támadják "kritikán aluli" memóriakezelés miatt. Bár évekig használtam Windowson, nekem ez valódi lassulást nem hozott, biztos nekem van túl sok memóriám (512). Egyébként a hiba nem a Firefox-é, hanem a Cross Platformos user interfészé, illetve a Windowsé, de ebbe ne menjünk bele. OS X és Linux alatt ilyen baj egyébként nincs is vele.<br>
2.Patchelés: jogos, de ha vársz még kb 3 órát, és letöltöd az 1.5-öt, soha többé nem kell emiatt szomorkodnod. RC2-ről RC3-ra frissítéskor egy 200 KB-os patchet töltött le a Fox. Sőt, egyáltalán gondolnod sem kell rá: be lehet majd állítani a Beállítások --> Haladó --> Frissítés fülön, hogy automatikusan, a háttérben kerüljön frissítésre a program.<br>
3. Igen, igen, igen, bizonyos esetekben (flash, javák tucatja, formok, stb) tényleg elfelejtette, de az átszervezett vissza/előre működésnek köszönhetően három óra múlva emiatt sem kell majd aggódnod.
4-5-6. A tabos funkciók is bővülnek az új kiadással, pl átrendezhető lesz a sorrend, meghatározható, hogy a külső hivatkozások hogy nyíljanak, stb.
7. Már az RC3 is stabilabb és gyorsabb volt, mint az 1.0.7, de az IE-nél az is gyorsabb és stabilabb. És főleg, ez nem viszi magával a Windowst, ha mégis meghal.
8, mozilla tényleg szar már :)
Viszont a taboláshoz még: ők találták fel a spanyolviaszt! Nem a Firefoxszal, hanem a Mozilla 0.6-tal, ami a Netscape 6 alapját képezte. De mozilláék ötlete volt.