FTeR#84
1. most, úgy 17:00óta megy az ff, 4-5 oldalt látogattam meg és 87megát foglal. általában 140-200 között szokott mozogni, ami brutális. olyan programok, mint a photoshop, visual studió, meg a dreamweaver _együtt_ nme foglal ennyit. méh egy brutális programnak is sok ennyi, nemhogy egy szaros böngészőnek.
egyébként vicces, h pont te mondod, h nem számít a mem méret, mert legtöbbször ezért sír a szád, ha valami negatívumot kell felhozni egy ms terméknél.
2. nem a mérete számít, hanem, h újra kell telepíteni. sztem a világon te vagy az egyetlen, aki szeritn a patchalés fölösleges.
3. az nem érdekel mit hiszel.
4-5-6. és?
7. nemtom, nem használok IE-t, ff 2-3 naponta tuti kifagy és vannak olyanok amire boztos kifagy, szal előre lehet tudni. a szuper stabilitásról nekem nem ez jut eszembe.
8. azért használok ff-et, mert az öszkép jó és a kezdeti hibák ellenére még jó is kisűlhet belőle. a mozilla, amelett, h gyak már nincs is rá támogatás (persze ezt így nme jelentik ki), egy túlzsúfolt átláthatatlan szarság.
9. ugyan már, ez mitől ér? hány olyan böngésző van, amire ez igaz...
állítólag a tabolás a legjobb dolog benne, viszont ez elég sok kívánnivalót hagy maga után. kb 3-4 ext után vállik használhatóvá. erről ennyit.