MrCrowley#63
nem..mármint nem jön az hogy foglalkozik vele. egyszerűbben érthetőbb így amit leírtál (és úgy gondolom hogy..hmm..igazabb is). Az MS nyilván nem veszít sokat ha mondjuk veszít 5-6%-ot ott ahol egyébként 85-90%-os részesedése van, ezek a százalékok (ahogy Te is írtad) a kicsiknek nagy számok. szerintem a portolás nem sokat ad a ff tényleges piaci részesedéséhez, mert winen tolják a legtöbben a többi elenyészőbb.
Lehet hogy az Én "bénaságom", de kicsit más szemszögből látom ezt a portolás dolgot. Szerintem ez egyfajta szükséges rossz, ami néha azért meghozza a gyümölcsét (amikor egy platform jobban felfut egy eszköz által). Azt persze megértem hogy egy igazán nagy cég nem foglalkozik ilyen kis részesedésű dolgokkal..pontosabban nem volt szokás, de ha belegondolsz lehet hogy éppen ez a fajta gondolkodásmód van változóban, lévén a linux sem lenne sehol (a szerver piacon sem!!) ha nem rakták volna össze igen apró darabokból. Külön-külön baromi jelentéktelen darabokból áll, de együtt azért ezt már nem biztos hogy elmondhatjuk róla.