Firefox 1.5: hangos premiert ígér a Mozilla
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jah, és az Opera reklámblokk tippet köszi, megnézem mit tud.
Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)
Egébként mi az hogy nállunk? Nállunk akik nem mondják hogy pfuj ez más?
These are my friends, see how they glisten...
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
These are my friends, see how they glisten...
erre te reagálásként benyögöt lassan a 2. legelterjedtebb hw architektúrát, amire egyébként IE is van.
szted ez normális?
esküszöm, ez már betegás nálatok.
Ja és MS forever!!! <#wink>#wink>
Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)
Azért kicsit jól jött ez a fór amikor megjelent az AMD a procijával, és lényegében a legtöbb Mozillához hasonló projectnek már rendelkezésre állt az infrastruktúra az új platform bevezetéséhez. Másrészt azért az MS-nek is jól jön ha nem csak x86-ban gondolkodik; gondolj csak a palmokra, telefonokra, tabletPC-re.
azért vegyük észre, h msnek betörni és erõfeszitéseket tenni egy olyan platformon, ami egymaga nem tesz ki 1-2%nál többet, amikor sajátmaga uralja a teljes piac elsöprõ többségét, nem nagyon éri meg.
lehet kiábtrrándító leszek, de kb w98se óta operát használtam(úgyhogy lehet jobban ismerem mint crowley, és nemcsak mint felhasználó), aztán a nagy ff hájp óta azt használom. csak sokakkal ellentétben nem vagyok hasra esve a tökéletessége elõtt és nincs hályog a szemem elõtt.
#36 látni, mennyire képben vagy, mivel a maxthonban is vannak azok. és mint ahogy már mondtam még több is. és a maxthon egy IE kiegészítés (pontosabban annak motorjára épülõ/azt használó böngi).
A proxyjainkat meg átállítottam, hogy ne mozillát mondjanak magukról 😛, így -20000 user a mozillának. 😄
Én pl leváltottam az FF-t, és visszatértem a jó öreg Mozilla Suitra. Miért? Mert nekem az felelt meg a legjobban. Ennyi!
Én maradok az operánál, és a ff-nél 😊
Pláne, hogy az IE csak winen fut, nekem meg olyan nincsen. ;D
az az érdekes, h ffnél elfogadott dolog, h ha kell vmi, akkor keresek rá extet. ez IEnél valahogy hiányzik. pedig a legtöbb az msn toolbarban már meg is van, szal más nem is kell. vagy nézhetnénk a maxthont éppen, ami mindent tud amit az opera (igazából többet) és olyan jól mint az ff, mégsem használja senki.
arra próbálok rávilágítani, h olyan érvekért használnak sokan ffot, ami akár az IE mellett is felhozható. és olyan szemrehányásoknak tesznek, ami a másiknak ugyan olyan hibája.
habár számomra továbbra is érthetetlen marad, h hogyan lehet egy sw-ért rajongani???
az igazság az, h ffnek több hibája és hiányossága van, mint elõnye. 1-2 hiányossága még égbekiáltó is. ugyan ha minden jól megy, akkor 1.5 a legtöbbet pótolják/javítják.
sikere egyértelmûen a felhasználóbarátságban van és legnagyobb erõssége az extek (habár legtöbb hibája is pont abból fakad).
a vicc az, h a legtöbb szlogen ami induláskor hangoztatva volt szép sorban megdõlt. a legenda mégis tovább él.
szívesen olvasnék errõl vmi pszichológiai tanulmányt. valahogy úgy lehet ezzel, mint a pop sztárokkal. mi mással lehetne magyarázható a rajongás?
Egyetlen hatalmas elõnye vana firefoxnak, hogy a legtöbb sw platformon fut. Pl: én most is aktívan foglalkozom a beos-al. Ott egyáltalán nincs IE, az opera pedig lemaradt a 3.62-nél. A firefox az egyetlen jó böngészõ beos-ta. (Net+ nagyon tetszik, de nagyon butuska)
Az ms-nek és az ie-nek komolyan bele kell húzni, hogy lenyomják a firefox-ot (Amit kétlek, hogy sikerülne). :-))
CPU Tuning Toplista http://cputuning.net
Ellentétben az általad említett autómárkákkal....
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
:p
MY BIATCH!
Okosak, sporolnak!
JÓL!
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Ez olyan mintha a Daimler Chrysler azt kívánná a vásárlóitól, hogy újságban és tv-ben adjanak fel Mercedes reklámokat amiket majd õk elõre elbírálnak.
Ez egyszerûen szánalmas, nem tudok róla mást mondani.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
CPU Tuning Toplista http://cputuning.net