• FTeR
    ha jól megfigyeled, akkor arról beszéltem, h az ff-et nem minősíti az, h hány platformra jelenik meg. egyszerüen annak fügvénye, h a fejlesztő csapat mire szánja el magát (habár ez sem minősíti a csapatot).
    msnek nem éri meg már osxre sem nyomulni, pedig ott nincs akkora utálat. azt szerettem volna a társaság tudomására hozzni, h nem azért nincs máshova IE, mert az milyen szar vagy mert a fejlesztői nem képesek megoldani, hanem mert egyszerüen nem éri meg vele foglakozni.
    megint felhozol, platformokat és oseket, amikor a böngészőről volt szó és közben nagyon jól érzed magad. most hirtelen a "béna" szó jutott eszembe, de biztos van rá jobb is.

nem mondtam, h leszarja a tabletPC, teló és más dolgokat. azt mondtam, h a besot, linuxot meg társait szarja le.
    az általad sorolt platformok egy növekvő piac részei, amiből természetesen az ms nem akar kimaradni, így elkészíti rá szoftvereit, mert _megéri_ neki.
    én arról beszéltem, h a mozillával (vagy éppen most már linuxal, hamár felmerült) ellentétben, nem éri meg iylen kis szarokkal foglakozni (mint a beos).

asszem most már sokadjára írom ugyan azt, szal itt abba is hagyom. sajnos már nem megy szájbarágósabban. my mistake.

persze most mingyá jön, h de foglakozik linuxal és majd jönnek a FUDos linkek. a gond csak az,h megint nem erről beszéltem.