• NEXUS6
    Az eredeti x csipelése asszem nem volt nagy durranás (bár nekem nem volt bokszom). De a PS2-vel végig szoptam olyan 1,5 évet és több csip generációt, ja mellesleg ráköltöttem vagy 50-60e Ft-ot is!!!! Aztán szkippeltem a témát.

A PS3 meg az X360 a CPU-ban nyújt hatalmas teljesítményt. Miközben az új GPUk Pc-s változata már kapható!!!!!
    Egy PC-be simán bepakolsz néhány giga RAMot, ezeknek az új konzoloknak meg 5-8 évig csak félgigájuk lesz!

Én nem vagyok PC buzi, én számítógépbuzi vagyok, és amúgy az olcsó konzol híve. Amit most itt a Sanyi meg az M$ csinál, az már nem konzol. A konzollal tényleg jó buli játszani, de épp ezért soxor a gyerekszobából az ágyalol kell előbányászni. A PS1-még ilyen volt, a PS2 már "komoly" gép, a PS3/x360 pedig meg mégkomolyabb.

Itt most sok minden elhangzott, hogy miket fog tudni az új konzol generáció, csak ezeket már a PS2 korszakban is benyomták.

Szal hiszem ha látom!
    Én csak azt mondom mindenki jól gondolja meg hova teszi a pénzét, mert ráadásul ezek a konzolok már nem is törekszenek arra, hogy olcsók és igénytelenek legyenek.