Dragon Ball Z - Budokai játékok
  • Kazuma92
    #5812
    Én azért nem multizom Budokai 3-al, mert nincs kivel.. Nekem nagyon tetszik, félreértés ne essék, attól függetlenül hogy felhúzza az agyam. Testvéremmel toltam pár menetet, de túl könnyen kiütöm, ezért ő nem szeret játszani ellenem, Dragon Ball kocka unokatesómék és a "banda" pedig NEM SZERETI.
    Igen, játszottam! Sajnos nekem nincs PS3-am, de volt alkalmam kipróbálni (igaz x360-on) a Raging Blastot, és a Burst Limitet. A Burst Limit a Budokai széria újgenerációs változata, a Raging Blast pedig a Tenkaichié.
    A Burst Limit, eszméletlen! Képzeld el a Budokai 3 mechanizmusát, csak az egész sokkal intenzívebb, nem olyan merev. A harcrendszer már nem olyan "bugyuta" mint a Budokai ban ( azért be kell látni, szinte minden karakternek ugyanazok a mozdulatai, itt - ott megspékelve valamivel, meg más sorrendben), mindenkinek saját mozdulatai vannak. A történet módról sajnos nem tudok semmit, multiban játszottam vele csak.
    A Raging Blast re sajnos nem túlzottan emlékszem, nyilván csak 1 menetet játszottam vele, annyira emlékszem hogy majdnem pofán f*stam magam, annyira tetszett.
    A Raging Blast 2 sztori módjáról meséltek, a szememen is a nyálam fojt, mivel állítólag minden egyes harcot le kell játszani sztori módban. A legapróbb részletekig megcsinálták.
    Egyébként van PS2-re, két DB játék ami érdekel.. Az egyik a Super Dragon Ball Z, a másik pedig Sagas. Elég furcsák, tudsz róluk valamit? Gameplay videókból nem tudom kideríteni, hogy jó e vagy rossz.. :D