Dragon Ball Z - Budokai játékok

Oldal 1 / 117Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Smithie
"Teleportálni" "O" (kör) gombbal szoktam, ha az energia szinted MAX-on van akkor csinál többet is, de nem mindegyik karakter tudja...

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Üdv a Budokai Tenkaichi 3-al játszogatok most szeretnék feltenni pár kérdést háétha :)
hogy lehet hogy mikor 1 nagy ütést gyüjtök akkor rá "teleportálok " az ellenre (ámbár sima teleport is nehézkes mert csak úgy megy ha ütök utána 1bõl védekezés és oldalra ennek amúgy egyszerübb módja nincs?)
és a fejlõdés megy még nagyon nehezen csak néha tudok azt tudom h kell hozzá 1 pont(meg ful alap energia) és elvileg a jobb oldali yoyt lehúzni közbe meg nyoni az energia töltést (legalábbis a belsõ tutorialból ezt szürtem le) de nem adja :S
Dragon Ball Mugen edition 2009 pc game letölthetõ innen

http://data.hu/get/6741146/Downloads.zip
http://data.hu/get/6741156/Downloads.z03
http://data.hu/get/6741157/Downloads.z04
http://data.hu/get/6741158/Downloads.z02
http://data.hu/get/6741159/Downloads.z01
Amúgy nekem 2,8 Ghz-s Pentium G840-es proccom + GT440 2GB DDR3-as videókártyám van. A videókártya azért természetesen elég nagy szerepet kap egy játék futtatásán, de mint már mondtam, szerintem nem lesz gond. És még egyszer mondom, a gépen szaggatott a játék PCSX2-vel, pedig ott a minimum beállításokon volt!

Egyrészt nekem is 2magosom van és tökéletesen megy. A PCSX2-ön akadozott... Dolphine-nal meg egy q*va lag nélkül. + Nem a minimális beállításokkal futtatom. Úgyhogy szerintem a legalacsonyabb graffon semmi gond nem lesz. Szóval, köszi a "jó" tanácsokat, de nincs rá szükség.
Remélem azért nincs harag.

zola2000
Na igen, de nem sokat ér az online, ha a kétmagoson csak nagyon lassan fut a wii játék.

persze az se mindegy milyen kétmagos, nekem 2,4ghz core i3 radeon5470, és a legtöbb ps2 és gamecube játékot jól viszi, a wii emulálást elfelejthetem (még jó hogy van wiim : ), de egy 3ghz feletti szintén kétmagos core i5ön meg erõs 512es videokártyán lehet jó is a wii emu...

és dolphinon a sebességhackek általában megjelenítési hibákkal járnak, pcsx2n meg a legtöbbször alig veszek észre valamit attól hogy kicsit feljebb viszem a speedhack csúszkákat (ha nagyon akkor a 60 fps ellenére is lassul a játék, hanghibák, de 3-4 szintig jó)

A

Hidd el nekem... a Dolphine-nál nincs jobb erre a célra. A PCSX2-õt próbáltam már, de meg sem üti azt a szintet.
(+ annál nincs online lehetõség... amirõl most beszélünk)

zola2000
Nálam gyorsabban futnak PCSX2 alatt a ps2 játékok, mint dolphin emulátor alatt a gamecube játékok, mivel ez a játék wiire van, ezért mégnagyobb gép kell hozzá, pcre inkább a ps2 verziót javaslom, fõleg hogy a te gépeden a wiis biztosan nem futna.

A ps2 emu annyival bonyolultabb mint a wii emu, hogy kell hozzá PS2 biost letölteni valahonnan, és a speedhackeket felejtik el sokan feljebb húzni (anélkül lassú).

A

leírtam privibe :) de mondjuk ide is leírhattam volna. Mindegy :D

Smithie
Leírhatnád ide is, vagy privibe, nem vagyok gép elõtt. De felveszlek skypra is. :)

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Szerintem nem kell atomerõmû. :D (+ le lehet venni a grafból)
A részleteket, ha gondolod skype-on meg tudjuk beszélni.

Smithie
Érdekelne, de milyen gép kell hozzá? Ha atomerõmû akkor felejtõs, 2mag, 2gram, 512mb videokarim van.

Sziasztok! Látom jó rég óta nem írt ide senki. De remélem azért majd valaki olvassa eme hozzászólásomat.
A kérdésem az volna: Akar-e valaki Budokai Tenkaichi 3-at játszani online (dolphine emulator segítségével)?

Smithie
UP!

Valaki játszik a PSP-s Tenkaichi TAG Team-el?

Smithie
Eladó a DB-s kártya kollekcióm. 145db!

Érd: Privi vagy [email protected]

Sziasztok! Játszik valaki a raging blast 2 vel ps3-on?

Még bt3-ba egész jól tudtam védekezni, de ebbe a játéba nem megy még annyira ez az új gomb kiosztás miatt. Valaki valami tippet nem tud adni?

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

Kazuma92
Szerintem ha elkezded a Story módot gyengébb fokozaton, simán belejössz.

Smithie
Igen,nehéz.Egybõl belekezdtél a 3-ik részbe,ami a legnehezebb,és a legtöbb kombót tartalmazza,és még az MI sem gyenge,fõleg Very Hard-on.

Shep
Á nem nekem való ez a játék, nincs egy normális tréning, millió egy kombó amikbõl 2-t ha megtudok jegyezni, szóval esélytelen vagyok, pedig jó lett volna szórakozni kicsit.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Ok, kösz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Smithie
5-ös szintet?Szerintem az a karakter fejlesztés lesz.
Venned kell "item"-eket,különbözõ tulajdonságokkal ruházza fel a karaktert.Van egy ami kifejezetten a "final attack"-ot fejleszti.
Ehhez gyûjtened kell credit-et,másképp nem tudsz vásárolni a shop-ban.

Shep
A budokai teknikaichi 3-ban hogyan tudom elérni az 5-ös szintet vagy mit, hogy a legerõsebb technikát alkalmazni tudjam?

Smithie
Igen,eléggé "nyers" az elsõ rész.
De az összkép nem rossz.

Kazuma92
Az elsõre sokkal olcsóbban rátaláltam, s csak így van rá keret. ( meg talán az sem nagy probléma ha a "leggyengébbiket" nem a végére hagyom )
Ahogy olvasgattam kritikákat, néztem gameplay videókat, csak az nem tetszett benne hogy nagyon sok animáció azonos. Ugyanúgy üt, ugyanúgy rúg a karakter stb.. Ezt nagyon utálom minden játékban.

Smithie
Miért nem tudod megszerezni a 2. részt?
2007-ben szanaszét toltam a tenkaichi elsõ részét,és valóban,szinte minden harcot le kell játszani.Viszont elõre szólok,teljesen más az irányítás,maga játék is,és SOKKAL nehezebb mint a 3,persze ha very hardon nyomod...

Kazuma92
Nah emberek kik esetleg feliratkoztatok a topikra <#vigyor>
Van valakinek véleménye a Budokai Tenkaichi elsõ részérõl? A harmadikat már szanaszét játszottam, és úgy hallottam az elsõben sokkal többet kell lejátszani a sztoriból. Ez érdekel.
A második részt sajnos nem tudom megszerezni, de az elsõre van lehetõségem.

Smithie
Vedd meg eredetibe.<#hehe>

Sziasztok én xbox 360-ra kiírtam a dragon ball raging blast 2-öt és amikor berakom a cd-t és elinditom a játékot azt irja ki hogy incorect the region disc's for this console vagy mit... Valaki nem tudja hogy mi lehet a gáz?
vigyori14
Üdv.
Van valakinek régrõl megmaradt bármilyen féle dragon ball os kártyája? Ha van valakinek, de már nincs szüksége rá, írjon privit, mert lehet hogy érdekelnének.

Lpmike6
Sziasztok. Valaki tudna segíteni abban, hogy a DBZ Infinite worldben a ????? nevû menüpontot hogyan lehet megnyitni? A Missionst végig vittem, de nem nyitotta meg.
Elõre is köszönöm a segítséget.

Krynn, Abyss, egyre megy, az egyensúly a lényeg :D

Smithie
Akkor kellene körbe-körbe tekerni,de mivel pc-n nincs analóg,így az sajna kilõve,mindig veszteni fogsz az ilyen "clash" attack-okban.

Kazuma92
PS2-n az a karakter mozgása ( jobbra balra elõre hátra), gondolom azokat kellene nyomkodnod.

hali
dbz budokai tenkaichi 3-al tolom pc-n és játék közben mikor megjelenik a kép bal alsó sarkában ijen kis kar szerû valami ami körbe körbe megy
akkor mit nyomjak ?
Kazuma92
Értem, köszi, akkor emiatt nem szentségelek többet :D
Kipróbáltam, sikerült nekemis, de nagyon gyakorolnom kell még ezt.

Lehetséges, én sokszor már akkor szoktam teleportálni mikor a karakterem elkezdi gyûjteni a kezében a kamehamera az energiát, szóval még ki sem lõtte, de az ellenfél meg vagy üt vagy lõ rám valami gyorsabbat, a teleporttal simán félbeszakíthatod a saját mozdulatod. Az a lényeg, hogy a támadása ott legyen az orrod elõtt, nyomsz egy elõre(ellenfél felé)+X-et
és ennyi. Arra ügyelj, hogy MINIMUM 3 csík ki kell a teleport elkezdéséhez alapesetben, de ajánlom a contentraiton kapszulát, ez felezi a dodge meg a teleport ki költségét. Én dragon arenaba ezzel verem a level 99-es ellenfeleket(minden stat-juk maxon van)
Kazuma92
Na, elfelejtettem múltkor elküldeni az üzenetet..
Budokai 3-ban lehetséges mozdulat közben teleportálni? Pl Kamehameha-nál, mikor még csak a keze mozdul(de akár a lövés pillanatában is) a CPU már teleportál. Ütése, rugása közepén is könnyedén megcsinálja. Nekem soha nem sikerül! Csal, vagy lehetséges, és én vagyok béna?

Smithie
Sagassal el lehet lenni,ha ketten nyomjátok akkor még élvezhetõ is,sõt úgy az igazi.
Super Dragon Ball-t egyszer próbáltam,elég is volt.
Nekem a Tenkaichi 3 a favoritom.Az mindent visz nálam,még mindig.

A sagas eléggé hanyagolható, a super dragon ball meg megér egy próbát, hátha...bár a budokai meg tenkaichi után nem hiszem, hogy nagyon lekötne.
Kazuma92
Én azért nem multizom Budokai 3-al, mert nincs kivel.. Nekem nagyon tetszik, félreértés ne essék, attól függetlenül hogy felhúzza az agyam. Testvéremmel toltam pár menetet, de túl könnyen kiütöm, ezért õ nem szeret játszani ellenem, Dragon Ball kocka unokatesómék és a "banda" pedig NEM SZERETI.
Igen, játszottam! Sajnos nekem nincs PS3-am, de volt alkalmam kipróbálni (igaz x360-on) a Raging Blastot, és a Burst Limitet. A Burst Limit a Budokai széria újgenerációs változata, a Raging Blast pedig a Tenkaichié.
A Burst Limit, eszméletlen! Képzeld el a Budokai 3 mechanizmusát, csak az egész sokkal intenzívebb, nem olyan merev. A harcrendszer már nem olyan "bugyuta" mint a Budokai ban ( azért be kell látni, szinte minden karakternek ugyanazok a mozdulatai, itt - ott megspékelve valamivel, meg más sorrendben), mindenkinek saját mozdulatai vannak. A történet módról sajnos nem tudok semmit, multiban játszottam vele csak.
A Raging Blast re sajnos nem túlzottan emlékszem, nyilván csak 1 menetet játszottam vele, annyira emlékszem hogy majdnem pofán f*stam magam, annyira tetszett.
A Raging Blast 2 sztori módjáról meséltek, a szememen is a nyálam fojt, mivel állítólag minden egyes harcot le kell játszani sztori módban. A legapróbb részletekig megcsinálták.
Egyébként van PS2-re, két DB játék ami érdekel.. Az egyik a Super Dragon Ball Z, a másik pedig Sagas. Elég furcsák, tudsz róluk valamit? Gameplay videókból nem tudom kideríteni, hogy jó e vagy rossz.. :D

akarom mondani 3-ból kettõt nyertem,a kivétel az volt, mikor figyelmetlenül kimerítettem Goku-t. Egyébként valami ps3-as dragonball játszottál? Érdekelne mennyit léptek elõre történetmesélés terén, miféle fejlesztések voltak a harcrendszerben, hasonlók.
hát hallod worl tournamenten belül tényleg voltak érdekes dolgok...:D
Rég játszottam, most toltam három öt meneteset(advanced meg cell games) kettõt nyertem, egyiknél elfáradt Goku, leállt kifujni magát, fél másodperccel késõbb ringen kívül volt.
Voltak érdekes momentumok, amiket említettél, volt hogy a nulla életerejére vittem rá pontos találatot, el is szállt tõle, de nem lett KO. Ezt hozta össze sorozatba egymás után, szerencsére sikerült a ringbõl kiütni. A másik a szinte nulla Ki-bõl való teleport, hát ez igazi surprise volt:D Bár ezt meglehet oldani kapszulából, és te is néha ki tudsz védeni egy ko-t, ha egy fatális ütés után gyorsan stabilizálsz,megállsz(elõre+X nyomni folyamatosan), de a gép egész érdekesen használta ezeket..:D
én úgy vagyok vele hogy singlebe tenkaichi 3, multiba meg budokai 3.
De vannak pc-re egész jó mugen alapúak is, pl a final resistance, mondjuk a fele karakterkészlet mozgása pocsék, a másik fele viszont jól kidolgozott, látványos, beteg specialokkal, és bónusz ssj szintekkel(pl raditz ssj alakja)
Kazuma92
Én unokatestvéremékkel szoktam nyomni néhanapján, összeülünk 6-7 en, és sima tv-n osztott képernyõn játszunk vele órákig. Igaz, lehet azért nem problémás nekünk, mert mikor elõször játszottunk vele, egyikõnk se tolt normális DB játékot, ráadásul mindannyian fanok vagyunk, úgyhogy annyit vettünk észre belõle hogy " ba**eg jó grafikájú dragon ball "

az hatalmas egy játék, csak multizni annyira nem jó vele, vagy tényleg NAGY tv kell oda...
Kazuma92
Azért annyira nem sûrû, de 2-3 szor biztos elõfordult már.
Mindig akkor fordul elõ, mikor az ellenfélnek már nincs élete(életcsíkból már nincs egy miliméter se, de még mindig él és mozog). Ekkor valamiért az elsõ ütésre nem hal meg, plusz ha védekezik akkor sem döglik bele, pedig elvileg akkor is megy le élet, ráadásul én mindig meghalok ezen módon. Ekkor megvadul az egész CPU, és "megüthetetlen lesz", ekkor csinál jópár érdekes dolgot.
Ez csak Tournamenten történik meg, Duelben, Arénában, Universe-ben egyszer sem fordult elõ. Csak ezekkel meg nem lehet pénzt szerezni :(
Egyébként a kedvenc DB játékom a Tenkaichi 3. Na, azt toltam tavaly 2 hónapig, eszméletlenül mestere voltam.

Nekem a burnout-ba volt olyanom néhányszor, hogy 300 km/h-val egyszerûen átmentem az aszfalton végtelenségig gyorsulva a semmibe:D
Amit írsz, elvileg nem történhet meg, hogy mindketten álltok, és hirtelen teleportál, elõtte valami akciónak kell történnie, ami kiváltja/engedélyezi a teleportot..Elhiszem hogy megtörténik, csak hogy?:D Neked valami valami nagyon érdekes verziód lehet.
Kazuma92
Ezeket mind tudom, de úgy teleportál hogy nem üt meg, és én se nyomok semmit. Tournamentben nem egyszer fordult elõ(csak itt), hogy épp arra vártam hogy megtámadjon, hirtelen mögém került, és bejött az a szar rush mód. Bátyámmal összenéztünk hogy ez mi a franc volt,nem csak egyszer fordult elõ. A Traininget lejátszottam többször is, azt hittem valamiért elfelejtettem hogy ilyet is lehet, pedig nincs benne semmi ilyesmi. Azt tudom hogy a O-el lehet pingpongozni, elég beteg ha a gép visszatámad, kifejezetten tetszett. Ja, azt elfelejtettem megjegyezni hogy mindig a vörösen izzó módban nyomatja ezt, és minden egyes alkalommal elõjön a rush, még akkor is ha a fatigue level nincs rossz passzban.
Ha minden Ultimate move-t meg kell venni a shopból akkor inkább hagyom a Breaktroughot, utálom a tournamentet, lassú, állandóan pofázik a bemondó, végére megvadul a CPU, blee.. Nekem kb addig tartott a játék amíg meg nem szereztem a karaktereket, lenyomtam pár duel-t, jópár kínkeserves tournamentet. Számomra a Dragon Arena sem dobta fel, végeredményben ezzel a DB játékkal játszottam a legkevesebbet, még a kettõt is nyomtam három hétig anno.
Még talán a Cell Games-t megszerzem és jóccakát

az ellenfél felé meg úgy lehet teleportálni, ha õ nem is támad, hogy elõre+kör, MIUTÁN valami erõs csapást mértél rá. Lehet valami erõs ütés, négyszög+háromszög, vagy nekifutásból/dashbõl háromszög/négyszög, vagy esetleg valami special/kamehameha szerûség.
Ha vörösen izzik az ellen, fel+X vagy le+X(oldalra lépés), és folyamatos hátrálás.
Fú, azt hiszem kívánni lehet, ha összegyûjtötted a kristálygömböket. De ez lehet csak akkor jön elõ, ha megvan már a többi breaktrough kapszula, ugye elõször kell az összes ultimate move a shopból, baba crystal ball a shopbol, és utána lehet breakthrough kapszulát venni a shopban. Lehetséges hogy csak ezután lehet kívánni.
Kazuma92
Igen, minden eredeti a gépben ( 5 éves veterán slim, büszke vagyok rá)
Egyébként a breaktrough kapszulákat hol lehet megszerezni? (Most legalább 2 hétig a szobámba leszek elzárva, lesz idõm játszani vele)Azt tudom hogy küldetés módban meglehet az adott 11 karakterét, de a többiekkel mi a helyzet?

Oldal 1 / 117Következő →