Dragon Ball Z - Budokai játékok
  • Callme
    Drephis, a videó állat, Nice find:)

Dermesztőt először elég nehéz lenyomni, átalakulni akkor tudsz majd, ha megkapod a super saiyan kapszulát, és beteszed a karakter képességeihez(ability). Ezt a kapszulát akkor kapod meg, amikor legyőzöd Freeza final form-ot sima gokuval, utána a full power ellen már át tudsz alakulni úgy, ahogy a trainingben csináltad. EGyébként lehet, hogy egykicsit gagyi, meg sunyi megoldás, de én azt szoktam, főleg akkor, amikor még nincs feltápolva a karakter, hogy feltöltöm a ki-met, és megvárom amig kellően közel jön, és nyomok egy kamahame-t, erre ő is nyomja a death beam-et(persze én csak very hardon próbáltam, ott még ilyen szempontból primitív a gép), és akkor csak forgatod az analógokat, és rágyűröd az egészet. Ezt megcsinálod egy párszor, csak arra figyelj, hogy ne legyen se túl messze, se túl közel az ellen, mert akkor pórul jársz:) És ha ez megvan egy párszor, akkor a kis emberke az életcsík alatt piros lesz, ezután már csak egy-két dragon rush-sal megütögeted a száját, és már le is nyomtad. Good Luck :)