5850

Dragon Ball Z - Budokai játékok
  • Super Saiyan
    lol
  • Norberto91
    most látom ez volt már:(
  • Norberto91
    Ez viszont nem fake:) http://www.youtube.com/watch?v=Jz-mQhxyCA0&NR=1
  • redday
    itt a kame. kicsit nagy lett, de nem baj:)
    http://gportal.hu/portal/esf-hungary/image/gallery/1183565698.swf
  • aussieguy
    amugy az télleg nem tenkaichi 3ból van hanem t1 béta teszt verziójából van az a videó
  • Callme
    L2-t kell hosszan megnyomnod, és akkor jó lesz
  • vixo
    Kösz a segítséget!
    Sikerült legyűrnöm a sima freezát,de nem volt egyszrű,csak sokadig neki futásra győztem :D
    De még mindig nem tudok átalakulni szuper harcossá a tuningolt freeza ellen,pedig már a megszerzet kapszulát beraktam gokuhoz,de amikor felnyomom maxra a ki-t és megnyomom hosszan az R1-et,nem alakul át csak felüt egyet,pedig a trainingben így kellett csinálni...
    Vmi ötlet? :S
  • ronihun
    Nagyon jó...a videóbol látni hogy sokkal jobb harcokat lehet majd vivni.....Nézzétek a végén az ultimate attackot......
  • Callme
    hoppsz, akkor megint csak linkelem, pedig már raktam be, nem tom mi a baj:
    http://i92.photobucket.com/albums/l23/BRYN_748/BT3/gifs/Broly_Assends_LSSJ.gif
    http://i92.photobucket.com/albums/l23/BRYN_748/BT3/gifs/Goku_Assends_SSJ.gif
  • Callme
    Itt vannak az átváltozások a videóból... gyönyörködjünk :)

• Super Saiyan
    fake
  • Fyrex
    kár hogy ez FAKE, nembaj, azért megpróbáltad....
  • Super Saiyan
    én is hoztam nektek 1 videjót, de ez már 1perc 18mp hosszu (tehát annyi mint 1 harc)
    itt is van
  • Szuperkaraj
    ez nagyon jó lesz, sokkal lendületesebb a harc is ( remélem nem csak így videón keresztül ), a transformok meg zseniálisak :)

köszönjük a videót!
  • redday
    Nem tudjátok hogy kell megszerezni a fox mask-ot a bt 2ben?
  • vki
    Én gyengébb fokozaton úgy csináltam, hogy közelmentem, megvártom míg nyomott egy "power up"-ot (szép vörös lett), és addig tértem ki előle, míg el nem fogyott az energia, és elkezdett lihegni. Utána meg KAMEHAME neki. Ha meg nem power up-ozik, akkor meg püfölni mint az állat.
  • Callme
    Drephis, a videó állat, Nice find:)

Dermesztőt először elég nehéz lenyomni, átalakulni akkor tudsz majd, ha megkapod a super saiyan kapszulát, és beteszed a karakter képességeihez(ability). Ezt a kapszulát akkor kapod meg, amikor legyőzöd Freeza final form-ot sima gokuval, utána a full power ellen már át tudsz alakulni úgy, ahogy a trainingben csináltad. EGyébként lehet, hogy egykicsit gagyi, meg sunyi megoldás, de én azt szoktam, főleg akkor, amikor még nincs feltápolva a karakter, hogy feltöltöm a ki-met, és megvárom amig kellően közel jön, és nyomok egy kamahame-t, erre ő is nyomja a death beam-et(persze én csak very hardon próbáltam, ott még ilyen szempontból primitív a gép), és akkor csak forgatod az analógokat, és rágyűröd az egészet. Ezt megcsinálod egy párszor, csak arra figyelj, hogy ne legyen se túl messze, se túl közel az ellen, mert akkor pórul jársz:) És ha ez megvan egy párszor, akkor a kis emberke az életcsík alatt piros lesz, ezután már csak egy-két dragon rush-sal megütögeted a száját, és már le is nyomtad. Good Luck :)
  • vixo
    Hi all!

A Budokai 3-ban dermesztőt hogyan lehet legyőzni gokuval???
    Egyszerűen nem megy,megpróbáltam mindent,de nem tudok átalakulni vmiért super harcossá,pedig a gyakorlásban át tudok alakulni.
    Vki vmi tippet adhatna.
    Előre is Kösz!
  • Super Saiyan
    thx^^ az átalakulások látom meg vannak csinálva...
  • redday
    csá! a T2ben minden meg van, az összes ember, kivéve grandpa gohan. azt tom hogy kell megszerezni, a master roshi's pupil, meg a fox maskal, de a fox maskot hogy kell megszerezni? ha valaki tudja pls válaszoljon. THX! drephis kösz a videt:)
  • Drephis
    tenkaichi 3 kis vidíjó
  • Callme
    Sziasztok! Itt egy kis finomság, pár T3 karaktert bemutattak a hivatalos oldalon, semmi új, de sztem jók:
    http://dbzs.jp/meteor/p_characters/02_great_ape.html
  • Drephis
    3 sagát nem szereztél meg.
    remélem tudsz angolul...
    így lehet megszerezni őket:

Beautiful Treachery: Defeat Dodoria with Gohan and Krillin in mission 01 of the Frieza Saga "A Pursuer Who Calls Death"

Destined Rivals: Defeat Gohan with Goten in mission 01 of the Majin Buu Saga "Training With Goten"

Fateful Brothers: Defeat Raditz with Piccolo in mission 00 of the Saiyan Saga "Mysterious Alien Warrior"
  • Norbyman
    hy
    Végigvittem a T2-t de még mindig csak 91%-on vagyok.
    Hogy tudom megszerezni a többi 9%-ot?
    A választ megköszönném.
  • Prince of Máté
    Spirit Bomb:
    SonGokuval maxra fel kell tölteni az energiát, aztán L2+KÖR, és végül L2+le+háromszög.
    VÉgigvittem a Dragon Adventuret:D
    Viszont van még vagy 10 karakter ami nincs meg...
    Azokat hol lehet megszerezni?
  • Callme
    figyeld meg az ökleit, a ruháján a gyűrődéseket, az árnyékolást, a cipőket, ja és a mellizmai alatt is megjelentek a jellegzetes körvonalak
  • Thadius #3342
    ejha..mondjuk piccolo és piccolo között nemlátok különbséget :D
  • Szuperkaraj
    ezek nagyon szép képek
  • Callme
    és akkor itt van még egy-két Bt3 kari:

• Callme
    na itt egy példa, hogy emnnyivel lesznek kidolgozottabbak a karakterek a Tenkaichi 3-ban. A bal oldali a Bt2-es, a jobb oldali a Bt3-as Piccolo
  • Szuperkaraj
    :D
  • Black Hawk
    Hát persze de én csak poénból szoktam csinálni XD. tök jó verni a gépet élvezem ahogy szenved :Daddig meg el kell ütnöm valahogy az idöt :D
  • Szuperkaraj
    lol, háromszoros genki dama? addig hatszor megverem az ellent, nincs nekem ilyenekre időm:D
  • Callme
    jha, miután beírtam, ár gondoltam hogy ezzel valaki rám fog verni :P amúgy jaaa, Genki dama powaaa :)

#3333 : Türelem :) Lesznek videók hamarosan, még nem tom pontosan mikor, de lesznek, már én is naon várom
  • Black Hawk
    kezdek kifogyni az 5letekből
    az egészet úgy csináld mintha egy normális spiritbombot csak a give me energy-t 3X csináld meg.
  • Super Saiyan
    valaki videót!!! (ha van :]) ték
  • cicai
    Az nem lehet, legalábbis nekem azt írja ki hogy: Give me energy. Vagy ezután kell még vmi kombinációt csinálni?
    VAgy akkor mi a pontos kombináció?:)
    Köszi
  • Antrax #3331
    A budokai 3-ban egy Ability előhívásának a kombinációját hogy lehet változtatni?

Mert az r1-re van egy olyan hogy change list de az semmire se jó :S

pls help
  • Black Hawk
    vagy L2 le kör
    bal oldalon az élet mellet van egy csík 8asszem blast stock) Ha kettQ megvan akkor meg tudod csinálni az alap genkidamat. viszont még 4 el (2+2) meg tudod triplázni a méretét és ezzel jelentösen nö a sebzése is. azt fogod feltöltöd maxra az energiád és imádkozol hogy találjon.
  • Prince of Máté
    Azt meg hogy?
    3xL2??