Dragon Ball Z - Budokai játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kamehame
"szóval a dragon homing count egészen pontosan, hogy mindenki értse, annyit jelent, hogy miután maximális erõvel elütöd az ellenfelet, hányszor tudsz utána repülni, és újra megtenni ezt"

aki lusta megkeresni 😛

Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\

Jaja arra gondoltam csak tod nekem a japá verzió van meg a Sparking Neo.

nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot.

ezzel én sem voltam tisztában, megkérdeztem, és a választ a #2379-ben találod Fyrex által 😛

SNAKE01
a dragon homing az mire jó?😮

a Kiss of #18 minden képességhez +4-et ad ráadásul a Dragon Homing Count-hoz is ad +1-et, míg a Tenkaichi nem ad +1-et a DHC-hoz...majdnem ugyan olyan jó

Kamehame
de 😊

Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\

Thadius
nemmondod bazz 😄

sk8 4 fun

Fyrex
rég kipörgettem fullra, de ne zavarjon...

Avanti Crociati!

Kamehame
Kiss of #18-ra gondolsz?
a Tenkaichi is ugyan olyan jó

Fyrex neked egyáltalán meg van a game?

Kamehame
mostmár él a topik, de minden 10ben csak 1 üzi szol t2-rõl <#idiota>

Kamehame
harc kõzbe start/Skill list ott van mind

Fyrex
én már köpni nyelni nemtudok szégyenemben, ne hozz kellemetlen helyzetbe kérlek :S

Avanti Crociati!

Thadius
semmi,semmi ... inkább írd le lécci az összes combot ugyse tudja senki 😉

sk8 4 fun

Kamehame
mi volt ebbe a durva <#idiota>

Thadius
juuuj ez nagyon durva volt 😮O fyrex én nem hagynám... 😄

sk8 4 fun

Kamehame
pontosan

SNAKE01
marha vagy ha ebben bízol,kár szenvedni vele,úgysem mûködik normálisan.
apám minden létezõ emu-t kipróbált és normálisan eggyiksem mûködött hogy játszani is tudj.szóval hagyd a francba és inkább vegyél egy ps2-õt...

hát ha találsz mûködõt majd értesíts minket is...bocsi hogy elkeserítelek, de tudtommal nem létezik mûködõ ps2 emulátor

Kamehame
emu??? ennek van topicja

sziasztok én most szereztem meg a budoaki 3 at és a tenkaichi 2 és már nagyon szeretnék vele játszani csak nem tudom milyen emulátor kéne hozzá.Kérlek segítsetek plz.
ez egyébként megnyugtat...megnyugtat, mert így tudom hogy nem ilyen gyakori az öhm. kevésbé jó felfogóképességû ember...mindenben van jó, csak meg kell látni 😄

Kamehame
#2520 és ki?
nekem Goku 160lvl

Kamehame
sõt még GokuSSJ is én vok

Kamehame
term. én 😄 de kib*sztak velem <#mf2>

Lunki88
Na úgy tûnik kezd életre kelni a topik, öröm ide benézni 😄.
Amúgy meg nem vagy semmi Gohan ssj 2/Sebex/Kamehame/ xD. Most már beugrott ki volt az aki mindig itt fárasztotta már akkor is a jónépet, holott még meg sem volt neki a játék. 😄D
Nyugalom testvéreim ebben a forumban béke van.

Kamehame
én nem Sebex vagyok hanem Z0L!
amúgy ja, mert azt törölték, a gumiszobában voltam, a "Szóld le az elõtted szólót"-ban és ott szivattak meg azt irták "ne kattints" ami 1 URL neve volt, de én rákattintottam és törölte a regem vagy aszem mert azóta nem birok belépni😞

😮 mi furcsa egybeesés 😄

Drephis
régebben irt.
csak azért kérdezem mert msn-re fel vett gohan ssj2 aki mellesleg 12 éves és t2 miatt vett fel és most sebex néven van msn-en

help

melyik volt az gohan ssj2? a neve nem rémlik :S

Drephis
#2713 <#idiota>

help

Kamehame
velem nem szórakoztok...-fav <#idiota>

OFF

fu milyen oltás, ezmég testvérek közt is vért kiván!<#banplz>

ON

Sikerült már megnyerned a Special Battle-k valamelyikét? 😄

Drephis
te gohan ssj2 alrege vagy? :o

help

Kamehame
te nagy okos 12 vagyok...

jéé, hát rájöttél! kezdetnek nem is rossz, csak ne tartott volna eddig...

Drephis
<#idiota><#idiota><#idiota>

help

Fyrex
majd betöltöd a 10et, megérted<#banplz>

Avanti Crociati!

Jó tanács:Ha valaki össze gyüjti a gömböket akkor mindig a 18-as turbozási bigyót vegyetek,ha nincs inditsd ujra a gépet.azért mondom mert ha sokszor megidézed a szent sárkányt akkor egyre nehezebben találod meg a kristálygömböket,ezért használd ki hogy a 18-ast vegyétek meg.

Kamehame
jaja 100x-os Bigbang Kamehameha...

Fúzió ssj4Goku+ssj4Vegeta-> csak akkor megy ha mind a kettö szerepel egy harcban és kell hozzá asszem 4KI (az életcsikot jelzõ rész alatt lassan kuszik felfelé) ÉS akkor L2+L3(analóg kar)+R3(analóg kar)Egyszerre lenyomva! De a fuzionálás után sokat kell tölteni egy-egy bing-bang kamehame-ért,meg a többi nagyobb támadásért,Gogeta inkább gyorsan üt-rúg!
HAli!
Akkor ahogy 1.nek irtam volt jo?? Na mind1 a lényeg hogy megy!
1tipp gömbkeresésre:Nemtom pontosan hol,de több helyen van ahol a kis zöld szarok(saiben set v.micsodák)na az egy dombos-mezös helyen van! Ott kell öket elverdesni mert nincs annyi zuzható terepdolog(ház,kocsi,jég)hanem csak pár szikla meg fa és elég sürün van itt gömb!
Másodsorban meg ha levered öket a végén ugye számol egy kis pénzt,ki irja hogy hanyas gömb van meg meg azt hogy saiben set-Namármost ha sok ilyen van akkor azt el lehet adni Babának(gömbön ülö kis anyóka->item shop) És már ebböl is lesz zsé!!
Kamehame
rajtam röhögnek <#idiota> de miért <#rinya>

Dehogy is.<#wink>

És hogy kell megszerezni kid gokut.

Drephis
nemtom

help

Lunki88
Miért van olyan érzésem hogy néhányan csak röhögni járnak ide? 😄<#idiota>
Drephis
lol

help