Dragon Ball Z - Budokai játékok
  • aussieguy
    megnéztem "elvileg" jön a TENKAICHI 2 október 27.-én az eu-ban és az amcsiknál elvileg csak november 7 de a japoknál október 5.-én már megjelent. alig várom már hogy játszhassak vele. láttam ingame vieokat és ezekben kapásból legalább 10 új szereplő van és azt ígérték hogy a rajzfilmben összes szereplőt aki harcol belerakják!!!!!!! a stori a csillagharcosok megérkezésétől egészen a GT utolsó részéig tart. Itt egy cikk aki kicsit jobban tud angolul az simán megérti olvassátok el. Tenkaichi 2 (ezen az oldalon az images fülre katt képekért,videos pedig videókért)
    aki nem tud angolul annak it a lényeg:
    -ebben közel hetven karakter van de különböző módokban tudnak átalakulni így hát az összes játszható karakter száma 120 körül van
    -a küzdőterek egy kicsit nagyobbak lettek és több a rombolható elem sőt visszarakták a Budokai 3-ból azt a funkciót is hogy ha csinálsz egy szupertámadást akkor az elpusztítja az egész küzdőteret:)(ezt kihagyták a Tenkaichi 1-ből)
    -a harcrendszer nagyjából ugyanaz de tettek bele új kombókat és feljavították a kameranézeteket is
    -hál istennek visszarakták a harc közbeni átalakulást(szintén kimaradt az egyből)és ennek hatásai is lesznek pl. ha vegitával,songokuval átalakulsz majomba akkor célszerűen az alaphoz képest lassabb leszel de erősebb lesz a sebzésed
    -(ezt nem biztos hogy jól fordítottam)-lehet benne 1 a 2 és 2 a 2 ellent játszani szal lehet egyszerre ketten tolni egy vagy két gép ellen(ez biztos hogy jó fordítás)-elvileg bármely két karaktert ebben a módban egyesülhet és így harcolhat tovább
    -a stori mód a dragon adventure mode nevet kapta és a készítők a stori 100% végigvitelére körülbelül 60 órát írtak minigamekkel együtt
    -itt vannak a játékmódok:
    <the obligatory training mode(ez a trénig mód)
    <multiple battle modes(ezen belül-ultimate battle(100-as ranglistán kell feljutni)-tag battle(ez az a mód amit fenntebb leírtam a 2-2 elleni küzdelem)-dragon battle(ez nem tom mi majd meglátjuk)
    >the evolution Z feature(karakterek testreszabása)
    <dragon library(enciklopédia)
    <data center(ha bemented ide a testreszabott karaktereidet kapsz egy jelszót amit meg tudsz ozstani haverokkal így ök is be tudják hozni ugyanazt a karaktert(ez szerintem egy jó funkció meg lehet majd egymással osztani a brutál karikat)
    Nagyjából ennyi a lényege a 3x ekkora angol szövegnek.A képeket,videókat nézzétek meg a fenntebb említett címen és írjatok véleményt!!!!
    Üdv: Adam
    ez pl egy tag módos fusion karakter Supreme Kai és Goku talán