Dragon Ball Z - Budokai játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Checkerboy
Sziasztok ,kérdésemet feltettem már egy másik fórumba is de ott nem válaszoltak szal itt próbálkozok.Nagyon tetszik ez a Tenkaichi játék ahogy megnéztem a reviewkat stb és furcsa ötletem támadt.Van egy PS2-m ami NINCS bechipelve és egy PC-m 😄.Arra gondoltam ,hogy van-e olyan lehetõség ,hogy a PC-rõl a játékot a PS2-re átvinni mármint PC-rõl jáccani PS2vel 😊Remélem vki érti mire gondolok 😄

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

UltimateGamR
Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 2bõl egy karakter:

P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3

UltimateGamR
Super Dragon Ball Z új info és képek

-80 karakter
-játszható chi-chi
bõvebben LINK

ja mégsem 😄

mindegy 😊

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

fuhh bazzeg most nézem, WiFin is lehet játszani egyszerûen BÁRKIVEL 😊).

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

nem rossz az 😊

talán láttam belõle 1 képet, egész jól néz ki, csak nemtom PSP-n mennyire élvezhetõ a játék, úgy hallottam hogy elég kicsi a kijelzõ

yep 😊

PSP, nem?

srácok! Shin Budokairól hamarosan beszámolok 😊

el kell repülni a Buu saga elejefelé a jeges szigetre (nemtom mi a neve), meg azután ( vagy azelõtt ) valahol a nagyobb kontinens sivatagos részénél megint találkozol Kibitoshinnel, õ majd magyaráz valamit és miután megverted Buut a saját testében le kell gyõzni majd Brolyt ha jól csináltad, és akkor kapod meg asszem.

Rég toltam, ezért nemtudom a pontos sorrendet, repkedj a Buu sagában minden csata után egy kicsit, majd magától leszáll a jeges részen a kari, a másiknál meg neked kell leszállni

ronihun
Tudom hogy már idegesítelek meg minden de még egy télleg utolsó kérdés...Visszaolvastam és én amikor végignyomtam Gokuval másodszorra nem kaptam meg Broly-t!Azóta már még kétszer végignomtam de soha nem kapom meg a broly-t,miért van ez?

...

olvass vissza plz.

avaava
A tenkaichi 2 ps2re jelenik meg? vagy ps3ra?

Jagi
Ezt asszem meg fogom venni...

szóval idén õsszel jön a Tenkaichi folytatása, ez remek 😊

bazeg héten lesz meg a Tenkaichi 😄

Fyrex
összegyûjtöd a kristálygömböket és a szent sárkánytól lehet kérni

Avanti Crociati!

UltimateGamR
nem akarok sokat visszaolvasni igy egy egyszerû választ várok , DB Budokai Tenkaichiben az összes saga 100%os , de van még egy kör ami rejtett , hogy oldható fel ?

UltimateGamR
épp ezért nem csinálják meg mert lehetetlen átportolni , az irányítását billentyûzettel nem lehet megoldani

Fyrex
dragon ball--->ázsia--->playstation--><--xbox<---európa<---microsoft

remélem ez tiszta mindenkinek így 😊

Avanti Crociati!

Ha meg kijönne PC-re, most azon kárognál miért várják el, hogy vegyen gamepadot az ember <#idiota>...

hidd el, a gamepadok között is van nagyon sok féle, a két analógkart, ami szükséges a játékhoz nehéz csak úgy pótolni :S...

ronihun
Akkor legalább Xboxra kiadták volna

...

és vkinek vmi ötlete honan lehet leszedni a budokai 1 et.... mert kéne de nem találom
Fyrex
énis azt szeretném ha így lenne, de ez nem ilyen egyszerû mint mondtam 😊

ami konzol játék az konzol játék sajnos ilyen ez a mai világ 😞

Avanti Crociati!

de nem értem h miért nem lehet megcsinálni pcre is, egy csomo game van ide is meg oda is (ami ugyan az) és ha az irányítással lenne a baj akkor meg lehet gamepadot kapni pchez is és még mindig olcsobb mint egy ps2.....
Fyrex
ha ez ilyen egyszerû lenne mindent kiadnának pcre is, nem azért nem adják ki mert nem éri meg

Avanti Crociati!

és miért nem?
Fyrex
rövid leszek: NEM! 😊

de tényleg lehetetlen ... a legtöbb embernek ugyanis nincs gamepadja amivel irányíthatná normálisan

Avanti Crociati!

nem lehetne peticiot gyûjteni h kiadják PCre is a Sparkingot?? mert sztem rengetegen megvennék 😄 és akkor nem kellen szarakodni az emuval ami nem is müködik
God of War
Értelek😊

...Leondídász, és 300 bátor katonája...

ilyenkor még nem kell "1", ha még nem jött ki a 2 😊.

amúgy nem.

God of War
A DBZ tenkaichi 1-et lehet MO-n kapni?

Fyrex
idén õsz...

Avanti Crociati!

ÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛ 😄
De úgy tudom hogy 2007 õsz körül jön ki, nem?

God of War
ÉS itt magyarországon is lehet majd kapni?

UltimateGamR
õsz körül

akurvaélet 😄

God of War
és mikor jön ki?

UltimateGamR
DB Budokai Tenkaichi 2

-RPG elemekkel kombinált harcok
-Dragon Ball, DBZ, és Dragon Ball GT összes része játszható
-100 játszható karakter
-15 óriási rombolható pálya
-9 féle játéktípus
-hihetetlen játékélmény

remélem E3 alatt kidobnak egy fasza videót 😊

az rendben van hogy kérdezni lehet és kell, ebbõl áll a kommunikáció, de ne kérdezz meg minden egyes dolgot légyszíves, fõleg olyanokat ne amik alapvetõek

Fyrex
azt izélem hogy nem arra van hogy minden egyes dolgot megkérdezz
mert ezekbõl az jön le hogy amin egy kicsit gondokodni kell az már nem megy

és nehogymár pont te oktass ki engem arról hogy mire való a fórumozás megkérlek tisztelettel

Avanti Crociati!

ronihun
A fórum szerinted mire van?Hogy ha valami gondom van kérdezzek!Meg ara hogy beszéljünk egy adott témáról!Hát akkor meg mit izélsz?

...

Fyrex
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

azt hogy legyél okos és akkor nem kell mindent megkérdezned

Avanti Crociati!

ronihun
És mit lehet tõle kivánni?

...

Fyrex
majd a végén "megidézõdik" magától...

de azért jobb lenne ha nem mindent tõlünk kérdeznél, kicsit lehet ám gondolkodni is 😊

Avanti Crociati!

ronihun
Lécci gyorsan válaszoljatok mert jácok!Megvan a hét Kristálygömb hogy kell megidézni a szent Sárkányt?

...

sziasztok 😊
nagyon szépen köszönöm a tanácsokat! most már tudom, miért nem tudtam fúzionálni; nem mentem oda az ellenfélhez. 1000 köszönet balyy, moralosan!!! köcce

Fyrex
igen énis ezt mondtam kb 😊

Avanti Crociati!

Úgy küldd rá a Spirit Bombot, hogy megfeküdjön tõle, kápís? 😄