5850

Dragon Ball Z - Budokai játékok
  • Crazy Mate
    Melyik részét?
  • Ilaly01
    Hello, ha valaki tud a Dragonball BUDOKAIt hol lehet letölteni írhatnátok előre is köszi.
  • Szuperkaraj
    semmi gond, csak tájékoztató jelleggel írtam, nem harapok :D
  • UltimateGamR
    nincs benne 2 - 2 elleni közdelem!
    itt egy pl rá:

itt egy példa:

Amikor sátánnal és gokuval Raditz ellen kell küzdeni! Akkor az elején beállítod hogy kivel akarsz kezdeni ( pl Goku ). Ha Gokuval emghalsz akkor autómatikusan jön a harcba sátán és lehet folytatni a verekedést onnét ahol gokuval abbahagytad.
    Kicsit bonyolultnak hangzik de játékban nem az.
    A képernyőn mindig csak te és az ellenfeled leszel , senki más.
  • BZS
    Nem vagyok bennt biztos de a tutorialban van egy réz amikor megmutatja hogy son-gokuval hogy lehet behozni vegitát!
    Akkor hirtelen elrepül goku és helyére vegita jön!
    Sztem ez az de majd meglátjuk!
  • aussieguy
    ja és tudsz esetleg valamit erről a 2-2 elleni küzdelemről??
  • BZS
    Nagyon nagyon fasza!
    Legalábbis a japán az nagyon üt! Csak nem értek semmit!
    De a játék a lényeg!
    Szal angolban nagyon jó lesz!
    Minden előttem szólóval egyetértek a játékról szóló véleményben!
    Na pás!
  • aussieguy
    egyébként szerinted milyen lesz a tenkaichi 2?
  • aussieguy
    bocs hogy rosszat írtam de én csak a cell küzdelemig láttam:)
    a filmet
  • Szuperkaraj
    bocs hogy kiábrándítalak, de ez nem fúzió, hanem Tapion a movie13-ból :D
  • aussieguy
    Nem tom, majd megkérdezek emberkéket angol fórumokon hátha esetleg már tudják:)
  • Songoku18
    Nem a sima db-től lehet játszani a story-t?
  • aussieguy
    itt van még egy brutál a többit nézzetek meg mert ha felrakok egy párat akkor tele lesz az oldal
  • aussieguy
    van még egy csomó katt a regény közepén a kék Tenkaichire
  • aussieguy
    bocs lemaradt a kép
  • aussieguy
    megnéztem "elvileg" jön a TENKAICHI 2 október 27.-én az eu-ban és az amcsiknál elvileg csak november 7 de a japoknál október 5.-én már megjelent. alig várom már hogy játszhassak vele. láttam ingame vieokat és ezekben kapásból legalább 10 új szereplő van és azt ígérték hogy a rajzfilmben összes szereplőt aki harcol belerakják!!!!!!! a stori a csillagharcosok megérkezésétől egészen a GT utolsó részéig tart. Itt egy cikk aki kicsit jobban tud angolul az simán megérti olvassátok el. Tenkaichi 2 (ezen az oldalon az images fülre katt képekért,videos pedig videókért)
    aki nem tud angolul annak it a lényeg:
    -ebben közel hetven karakter van de különböző módokban tudnak átalakulni így hát az összes játszható karakter száma 120 körül van
    -a küzdőterek egy kicsit nagyobbak lettek és több a rombolható elem sőt visszarakták a Budokai 3-ból azt a funkciót is hogy ha csinálsz egy szupertámadást akkor az elpusztítja az egész küzdőteret:)(ezt kihagyták a Tenkaichi 1-ből)
    -a harcrendszer nagyjából ugyanaz de tettek bele új kombókat és feljavították a kameranézeteket is
    -hál istennek visszarakták a harc közbeni átalakulást(szintén kimaradt az egyből)és ennek hatásai is lesznek pl. ha vegitával,songokuval átalakulsz majomba akkor célszerűen az alaphoz képest lassabb leszel de erősebb lesz a sebzésed
    -(ezt nem biztos hogy jól fordítottam)-lehet benne 1 a 2 és 2 a 2 ellent játszani szal lehet egyszerre ketten tolni egy vagy két gép ellen(ez biztos hogy jó fordítás)-elvileg bármely két karaktert ebben a módban egyesülhet és így harcolhat tovább
    -a stori mód a dragon adventure mode nevet kapta és a készítők a stori 100% végigvitelére körülbelül 60 órát írtak minigamekkel együtt
    -itt vannak a játékmódok:
    <the obligatory training mode(ez a trénig mód)
    <multiple battle modes(ezen belül-ultimate battle(100-as ranglistán kell feljutni)-tag battle(ez az a mód amit fenntebb leírtam a 2-2 elleni küzdelem)-dragon battle(ez nem tom mi majd meglátjuk)
    >the evolution Z feature(karakterek testreszabása)
    <dragon library(enciklopédia)
    <data center(ha bemented ide a testreszabott karaktereidet kapsz egy jelszót amit meg tudsz ozstani haverokkal így ök is be tudják hozni ugyanazt a karaktert(ez szerintem egy jó funkció meg lehet majd egymással osztani a brutál karikat)
    Nagyjából ennyi a lényege a 3x ekkora angol szövegnek.A képeket,videókat nézzétek meg a fenntebb említett címen és írjatok véleményt!!!!
    Üdv: Adam
    ez pl egy tag módos fusion karakter Supreme Kai és Goku talán
  • sigmavirus1
    Uh, nagyon jól hangzik, már várom eu megjelenést.
  • aussieguy
    Üdv!!!
    Nem tudja valaki hogy mikor jön ki a Budokai Tenkaichi 2?????
    kösz
  • UltimateGamR
    Amugy a Budokai Tenkaichi a Budokai 3 és a Tenkaichi EGYVELEGE! A grafika ESZMÉLETLEN kidolgozott és élethű , sőt messze túlszárnyalja a meséjét. 3szor részletesebb textúrák.

Szabadon mozoghatunk a földön/Namekon... de NEM ám egyedül hanem van amikor 3an ( pl. Satan , Tien , Jamcha ... )

A karaktereket újrarajzolták és tökéletesre csinosították!

A kombókat újraírták , vagyis egy embernek több mint 50 féle támadása van....

Egyenlőre enyi tapasztalatot , az újjításoknak a negyedét se írtam le , de mek vissza játszani! Ja és a japó verzióval játszok és most a Namekon vagyok.
  • BZS
    Nekem is megvan! :P
    Mellesleg kitömörítve nekem is annyi!
    Csak az a baj hogy japán szal szart sem értek belőle!Szal várom az angol verziót!
    Dragon Ball powa ! ;)
    Pás
  • Crazy Mate
    Tehát teljes?Nekem az 1,4 gb-s van,ami kitömörítve 2.929 mb.
  • UltimateGamR
    ÚÚÚRISTENNN!!!! most próbáltam ki ! hát ez valami eszméletlenül ISTEN KIRÁLYra sikerült!!!! Most akartam eladni a PS2m de emiatt a büdös életben nem fogom eladni!! Ez minden játékot ver!!! EREDETI zenék és hangok!!! Hihetetlen mennyiségő opciók!!! A harcok lenyügözőek. Erre nem is lehetne mit mondani ez a játék maga a megtestesült királyság! DRAGON BALL FANOKNAK egyenesen kötelező és kihagyhatatlan! Szinte lehetetlen abbahagyni!!!!! Nem is irok többet egyenlőre ennyit , anyira magával ragadott a játék hoyg mentem is visza játszani és lefekvésig bese fejezem. Jó munkát végeztek a készítők , sőt soha nem vettem eredeti játékot de ezt már elő is rendeltem.
  • UltimateGamR
    csak ugye az amcsi verzióból majd a szar angol hangok meg zenék lesznek , A japóban meg a chalahedchala .... szólal a menüben meg intróban és az már akkora feelinget ad hogy inkább megtanulsz japánul mint angolul. Ráadásul én japót tanulok és értem!!
  • Crazy Mate
    Ok,köszi a képeket,csak azért kérdeztem hogy teljes-e,mert láttam egy ennél 100 megával kissebb méretűt,amihez oda volt írva hogy demo,és egy 2700 megásat is.
  • moralosan
    Ultimate higgadj le, bárki megtehetné azt amit most te, de én pl. a japán nyelv miatt nem erőltetem még.
  • UltimateGamR
    de ha majd játszok vele a TVn csinálok egy pár képet
  • UltimateGamR
    ugy hogy ha kicsomagolod akkor épphogy felfér a dvdre!
  • moralosan
    Krézi Máté, priviben.
  • Crazy Mate
    De akkor hogy lehet 1.46 gb a mérete?
  • UltimateGamR
    TELJES!!!!!!!!!!!!!!!
  • Szuperkaraj
    amugysem érdemes még letölteni, legalábbis szerintem nem éri meg még most, ha 1 hónap múlva angolul, és 1 nap alatt le lehet szedni [nameg irigykedik, mert neki nincs ilyenekre ideje suli mellett :D ]
  • Szuperkaraj
    ja, mióta is nemjött válasz a kérésre...illetve tett nem követte a kérést
  • Crazy Mate
    TUDOM,de ez a teljes,vagy a demo?
  • UltimateGamR
    ja és aki nemtudná ez a japán neve , az amcsiknál Budokai Tenkaichi 2 , japánban Sparking NEO
  • UltimateGamR
    Bolondok vagytok vagy mi ? itt a wareznak a neve :

PS2DVD - Dragon Ball Z Sparking NEO [JAP] [WwW.GamesTorrents.CoM]

amugy lehet szedni: mininova , gamestorrents ...
  • Fyrex
    nyugodjatok már le, warez max privátban

azthiszem sürgősen elkéne egy házigazda
  • evil 007
    meik az a warez magyar oldal lécci valaki mondja el 2 nap és leszedem akármennyivel jön mondjátok el itt a címem [email protected] ez az msn meg a emailom is vagy küldjetek 1 privát üzenetet pls!!!!!!!
  • Crazy Mate
    Na megtaláltam,de ez a teljes vagy demo?
  • Crazy Mate
    Marikanéninél nem volt.Tehát nagyáruház,de ott sincs.
  • moralosan
    Figy, kijött egy új izű üdítőital, amit már nagyon vártál.
    Hol keresed:

a) A kisboltban a Marikanéninél.
    b) Nagyáruházak, nagykerek.

No ezen a nyomon indulj el :).