static#239
Akkor röviden. Mert elhatárroztam, hogy nem vitatkozok már itt mert felesleges. 180-nál szinte repül a focus, nemhogy kanyart nem lehet vele bevenni de kb 1 másodperc alatt váltok vele sávot. Azért mégiscsak 2000 legjobb futóműve. Ha otthon csak a feleséged meg a nagyapád vezeti az autót akkor talán nem kéne erről véleményt írni. Arról már nem vitatkozok, hogy az m7-esen lehet e menni 300-al mert lehet, előbb vagy utóbb erre te is rá fogsz jönni. Az m3-as egy versenyautó ha felrakod rá ezt a tapadó gumit amibe ha benyomod az újad ott marad a nyoma, nem igazán pördül meg fékezésnél, ez nem a budaörsi gokart. :) A cég pedig családi tulajdon tehát nekem is részem van benne. Ebből adódik, hogy havi 80k ért oda megyek ahova akarok. Azt pedig nem hiszem, hogy bizonyítani tudná az illető, hogy én direkt toltam neki az autót. A másik dolog, hogy annak tolom neki aki már eleve leállt velem versenyezni és ezt látják a tanuk is... Aki pedig nekiáll versenyezni városban mint egy őrült nem jellemző, hogy a rendőrségre futkorászik mivel ő is megütheti a bokáját. Szóval nagyon ésszerű amiket ide leírtál, de én az ésszerűségtől nagyon messze állok. :)