• Shortstop
    Úgy gondolom az emberek azért nem vesznek eredeti DVD-t, hanghordozót, satöbbit mert egyrészt irreálisan magas áron adják, másrészt ilyen fizetés mellett megggondolja az ember hogy mire ad ki 5000 vagy 10 000 vagy 15 000 forintot. Másrészt az emberek a szarért nem fognak fizetni. Mert mostanában sajnos olyan egy album hogy van rajta 2 szám ami tényleg jó de a többi az hígfos... Ezért minek adjon ki 5000Ft-ot???? Ha van olyan jó egy lemez hogy a 14 trackből mind a 14 nagyon ott van akkor azt valszeg meg fogja venni a boltban. (Én pl. régen a MediaM-ban a Tolvajtempó cd-jébe hallgattam bele de utána mondtam az eladónak hogy akkor ezt én most vinném is. Nem érdekelt az ára. Nekem az kellett.) És van olyan sok előadó aki tényleg tudni minőséget csinálni és nem egy két számot kihoz aztán eltűnik. Szóval hanghordozó tekintetében ha lesz minőség akkor azért úgyis fognak fizetni az igényesebbek, ha a DVD-k árai is elfogad6ó áron lesznek azokért szintén. A játékokról, softwarekről meg szerintem nem érdemes beszélni mert azok aztán tényleg irrealitás a köbön....