Megkapta az utolsó felszólítást a Kazaa
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az internet-szolgáltatók és a P2P nincsenek baráti viszonyban. Mint lentebb is írtam, ennek oka nem a jogdíj körüli huzavona, hanem a P2P kapcsolatok által lefoglalt sávszélesség. Erre már születtek jó megoldások (P2P cache, amely csökkentené a szolgáltatók leterheltségét) és rosszak, mint a szûréses lassítás. Ugyanis a szolgáltató hivatkozhat arra, hogy a P2P forgalom lefogja a "közös" sávszélességet, és emiatt a többi elõfizetõnek nem tudják garantálni az õt megilletõ sávszélt.
Ne legyenek illuzióid a jogaiddal kapcsolatban, ami a szerzõdéseket illeti. Idén augusztusban történt éppen, hogy a T-...e Rt. ötven, korlátlan ADSL hozzáférésre "biztosított" elõfizetõjének bontotta fel szerzõdését az általuk túlzottan nagynak vélt letöltési mennyiség miatt.
Az Sg.hu-n is olvashatod:
http://www.sg.hu/cikkek/38573
Vagy meg is nézheted a felmondó levelek fejlécét:
http://index.hu/homar/index.php?title=tisztogat_a_t_online&more=1&c=1&tb=1&pb=1
Az ilyen jellegû szerzõdés ún. egyenrangú felek által kötött szerzõdés, amelyet bármelyik fél bármikor felbonthat (hûségszerzõdés kivételével)
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
Ja, Kennedy még él!
Az a Kennedy órge meg keressen meg, térdeljen le elém és szeressen! <#vigyor1>#vigyor1>
\"Jobb a Linux... De akkor se kell!!! :P :DD\" Írtam egy ingyenes alkalmazást magyar nyelven: http://logout.hu/bejegyzes/deta/egy_hasznos_alkalmazas_tolem_nektek_sok_szeretette/hsz_1-50.html
MUHAHAHAHHAHAHAA IDIÓTA 😊)))
a kazaa amúgy is valami gázos dolog a beépített spyware miatt.
Laci73: Cs3r3'Ld Le a n1ck3d34, m3r4 Nagy0n b3'nA, és elolvasd L a szerzõdést. Ha korlátozzák a forgalmadat (egy korlátlannak mondott ADSL-en) akkor (bizonyos idõtartam átlépése után) ez szerzõdésszegés, ergo perelheted õket a szerzõdésszegésért.
Omega, errõl a <#violent>#violent><#action>#action><#action>#action><#action>#action>-rõl nekem egy fim címe jut eszembe: "Seggtüzelõk" 😊 Emiatt robbant ki a kanadai-amerikai háború, szóval szerintem ha lehet, ne használd ebben a konstellációban. Köszi 😊)
Amúgy meg de most tényleg, ki lõtte le Kennedy-t?
Mármint a báttyot.
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
<#violent>#violent><#gunyos1>#gunyos1><#gunyos1>#gunyos1><#gunyos1>#gunyos1>halál mind az összere
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
már bánom... nah meg ott a torrent
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
P3h3ly (tessék rendes nicket használni): Bezárni nem is lehet, lévén a P2P kapcsolatok egyéni felhasználók adott pontból- adott pontba irányuló kapcsolatai. Megvalósítható ellenben olyan jellegû szûrés is, ahol a szolgáltatók ellenõrzik a hozzájuk tartozó elõfizetõk kommunikációt (megnézik hogy az adott IP címen mekkora a forgalom, az hová irányul, amennyiben nem HTTP vagy FTP kiszolgálót, levelezõszervert használ a kapcsolat, úgy hozzáférésben korlátozzák ezt a fajta kommunkikációt) Sok szolgáltató már használja is (belassuló, 2-3 kb/sec-el töltõ Bittorent), igaz õk nem a jogvédelem, hanem a P2P miatt sokszor túlterhelõdött hálózatok miatt. Ennek drasztikus változata lehet ha már egy adott kommunikációs szoftver IP fejléceit vagy más paramétereit szûrjük: ekkor az adott szoftver nem is kommunikálhat.
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
Semper Fidelis
Semper Fidelis
C2Q Q9550, ASUS P5Q DLX 2x2GB OCZ REAPER 1066 CL5 MSI 8800GTS 512 OC, WD VelociRaptor 150G
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Gratulálunk a kitalálóinak informatikai ismereteihez!
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Valami olyasmire gondolnak, hogy "Haver, baromi gyorsan szedd le az új verziót, mert különben megtalálod még a szûrés elõtti illegális stuffokat is, amikért amúgy idejöttél! <OK> <Mégsem>"? 😊
Amúgy még él a Kaazaa? :o
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
EZT A KENEDY-T IS LE FOGJÁK LÕNI<#violent>#violent>