• assdf
    Mondjuk annyira nem ismerem Egely találmányait de egyszer olvastam tőle egy könyvet. Nem állitom hogy igaza van, de mivan pl akkor ha felfedezett vmi új energiaforrást, és az müködteti a gépeit? vmi olyat amit a mai fizika még nem ismer, igy aztán a gép örökmozgónak tünik, pedig nem az. Egely meg eccerüen csak nem birja megmagyarázni :)
    Szóval sztem attól még vki épithet egy ilyen gépet hogy nem ismeri a müködési elvét.

Másrészről meg én egyáltalán nem értek egyet azzal hogy a fénysebesség állandó és megdönthetetlen vagy túlléphetetlen lenne. Inkább csak a jelenleg ismert legnagyobb sebesség.Mert józan paraszti ésszel belegondolva, a világegyetemünk ugye majdnem végtelen nagy, és ráadásul azt se tudják mi van azon kivül és azután szóval kiba.. nagy. Na most azért kicsit nevetségesnek hat hogy pont egy ilyen kis ló..sz sebeség lenne a határ.
    Pont ugy mint hogy léteznek e idegenek. Szerintem ott is egyértelmüen ki lehet jelenteni hogy igen, ha figyelembe vesszük az univerzum méretét, az már teljesen már kérdés hogy jártak e itt. De hogy valahol vkik még léteznek rajtunk kivül azt szinte teljesen biztos. Valahogy a fénysebesség is ilyen.Tuti hogy van nála nagyobb sebesség és azt lehet érni. Csak mi ehhez még túl hülyék vagyunk, még kell pár eistein akik majd kidolgozzák rá az elméleteket.