RedStorm#84
Nem is tudtam ,hogy ennyi WinFan van.:))
1.Nem mondtam én ,hogy tele van vírussal a gépem csak azt mondtam ,hogy kurva sok vírus van winre amit csak akkor kerülök ell ,hogyha felrakok egy fullos vírusírtót! Ha te akkora ász vagy akkor tudnod kéne ,hogy egy tűzfal nem véd a vírusokról.Ezt még a legutolsó tescógépes marha is tudja.(Hehe kivéve téged.) Azt hiszem pon a PC World tesztelte és antivir nélkül kb.5perc amíg tiszta a rendszer!
Egyébként bevallásod szerint nagyon király winász arc vagy:akkor azt is tudhatnád ,hogy igencsak vannak/voltak veszélyes vírusok Windowsra ,mondjuk amelyik a hdd-t ölte meg ,vagy amelyik az alaplapi biost!:)ah ,régi szép idők!
Te Danger:
A legtöbb hozzászólásodból nekem azt tűnt ki ,hogy te egy rendkívül értelmes ember vagy és kb. annyit tudsz nyögni. A Windows a legjobb!Hát tudod mit én nem akarlak meggyőzni használd nyugodtan és légy vele boldog.Neked barátom az való.
Egyébként szerinted az a legfelhasználóbarátabb:akkor csak egyszer menj be egy Apple boltba és próbálj ki egy OS X-et aztánmajd rájössz!Ajánlom figyelmedbe az index idevonatkozó cikkeit. De tudod mit ismétlem magam én nemakaroom ,hogy Maces legyél ,egy ilyen embernek mint neked nemvaló!
Hogy melyiket csinálták hamarabb:hm, szerintem a unixot ,amit profik csináltak profiknak. Ebből lettt a linux ,avagy szerintem régebb óta van linux/unix mint winfos.
Utoljára pedig:A Linuxom elég régóta megy ,de valahogy nincs egydarabb vírusom se.