A Gartner visszavonta a Vistáról alkotott véleményét
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
LOl ez az aláirás meg egyenesen szánalmas, tudod miért a legjobb a windows?Mert összeomlásnál, nyomhatsz egy még egy Ok-ot 😊
http://druglord.buzz.hu/ ;)
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Szerintem ha ilyen okos vagy akkor azt is tudnod kell ,hogy pontosan egy hibásan megalkotott és csak foltozgatott rendszernek köszönhetjük ,hogy televagyok vírusokkal meg minden más szarral.Ez csak a hülye marketing duma ,hogyha a Linux is olyan elterjedt lenne akkor mindenki arra írna vírust.Hát elmondom ,hogy a Linux/Unixra kicsit nehezebb vírust írni mint a Microsoft "forever beta" Windowsra. Egyébként mielõtt fikáznál elmondanám ,hogy itthon nekem van Linuxom/Windowson/MAc OSXem. Hát gondolhatod ,hogy a Windowst legszívesebben elkerülöm(max játék ,pedig 10éve PCzem és mindig is Windowsom volt).
Tudod minek köszönhetõ ,hogy ennyire sok Windows van? Annak ,hogy jó a Microsoft meggyõzõereje ,nameg sok pénze is van! Ennek a legjobb példája a fenti hír is. Ennyi😊)
A nyílt forrás elõnye a hátránya is egyben.
Ha arra gondolsz, hogy nem egységes az elemkészlet, és a grafikus felület sem, hát ez sajnos igaz. Még a BeOS-nál is meg tudták ezt oldani.
Mellesleg sokan néznek hülyének, de ha jópár dolgot átvennének a linux fejelsztéséhez a beos koncepcióból, hát valami kis csoda jönne ki belõle.
De tényleg ideje lenne legalább azt eldönteni, hogy gtk, vagy Qt.Aztán indulhatna a graf felület vita. Bár az egséges elemkészletû programok mindegyike futna tetszõleges ablkakkezelõn.
Rettentõen sajnálom a beos-t😞 Félelmetesen ki volt találva, csak az idõ csunyán rávert. (elavult magyarán, de baromira😊
akkor vmi mással hagy próbákozzam, ma reggel jutott eszembe.
szokott menni a vita, h winnen egységesség, meg irányelvek vannak, linuxon meg semmi nincs.
talán úgy lehet ez a legjobban kifejezni, ha következõt mondjuk: MS termékekben harmóni van, harmóni az együttmûködésben és a megjelenésben. A linuxos vonalon pedig káosz és semmi más.
na mit szólsz? jelentkezzek MS PR munkatársnak? =P
- Lehet kipróbálta a build 5231-et és megváltozott a véleménye 😊
- ok, lehet az MS elbeszélgetett vele, hogy hülyeségeket ne beszéljen már 😊
Amúgy jobb lesz a Vista XP-nél, bármilyen hihetetlen, hogy XP-nél is tud jobb OS-t csinálni az MS. Persze Win2k is tökéletes, akinek a "passziánsz" miatt kell (erõs túlzással).
Programmieren verboten! 2004-2006: Az AMD nem jótékonysági intézmény! 2006-máig: Az Intel sem az.
Azt hiszem sosem fogunk egyetérteni 😊
Khm, nincs jobb dolgotok mint mindig flémelni a fórumokban?
2. nekem úgy tûnt mindnekit meg akartok gyõzni, h linux a jobb -> használd te is azt...
3. lol, a vírus stb. nem a win hibája. ha linux terjed el, akkor arra is lenne. ez a vírusos/férges/spamos dolog mielõtt üzletté vált a havkerek/crackerek kedvenc elfoglaltsága volt. itt említeném meg, h párhuzamot szoktak húzni a linux és a hackerek/crackerek között 😊
4. winnek több jót köszönhetünk, mint negatívat. nem mintha ez mentség lenne bármire is, de linuxnak egyelõre úgy áll, h semmit nem köszönhetünk...
2. Majd pont a Gartner fogja megmondani mit vegyek es mit ne...
Van valami amit szerinted nem a linuxosok tettek tönkre/járattak le?
Kezd érdekelni.
Mellesleg szerintem nexus és én baromira egyetértünk abban, hogy mi utálnánk a legjobban, ha a "drágalátos" linuxunk minden gépen fenntlenne.
Ezzel az erõvel mondhatnád a "drágalátos wint", mert ebbõl is az informatikai iparágnak legalbáb annyi kára van, mint haszna. Pl: a winnek köszönhetjük, hogy az instabilitás "természeztes" fogalom lett, de a sebezhetõség, és a vírus járványok szintén "alapértelmezett" lett az IT-ben.
Muszáj anyázni a másikat?
nekem nem vágyam, h minden gépen win legyen. mi hasznom lenne belõle?
megint magadból indulsz ki. te szeretnéd, h minden gépen a drágalátos linuxod legyen. persze nehéz lehet számodra megérteni azt, h egy OShez nem köt valakit semilyen érzelmi szál.
tudtam egyébként, h a community veszélyes szó 😊
linuxosok már lejáratták 😉 kb olyan a csnegése, mint a "testvériségnek", pedig az ilyen milyen szép szó, csakhát roszra használták :|
Pont.
Ez a jutalmad:<#lama>#lama>
CPU Tuning Toplista http://cputuning.net
vállalati felhasználásban a kommunikációs rétegben tett változtatások és a jogosultság kezelés kiterjesztése és könnyítése (kevesebb jogosultsággal könnyebben használható marad a win) miatt érheti meg.
és ezek nem optimizációk, lecserélték az egészet, nem tudom ezen mit nem lehet érteni.
és ugyan úgy mint az xp-nél adott hw-n, _azonos_ beállítások mellett, jobban fog futni, mint az elõdje. szal nem igaz, h "Az új oprendszer meg többet fog vissza a gépemen, mint amennyivel gyorsítja a játékot". tehát a külön a fullscreen swkre tett optimizáció nélkül is jobban futna. egyébként az optimizáció lényege, h ilyen alkalmazás indításakor teljesen kitölti az operatív tárból a GUI-t.
#19 az amilyik a wint használa és még ért is hozzá 😊 tudod, az amelyiknek 1%a nagyobb mitn a linuxos 100%a 😄 bocs <#idiota>#idiota>
Esetleg még csicsásabb prezentációkat is létre lehet majd hozni, bár személy szerint nekem már most idegesítõen csicsás prezentációkat lehet készíteni, a sok csili-vilivel eltakarva a lényeget.
Hát, FTeR, Archkóven, meg nukleárkorps, és még...
izé más nem volt!
😉
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Amit te felsoroltál az is csak optimalizáció. Mi tényleg újítás lenne(új fájlrendszer stb), azt nem teszik bele. Az új oprendszer meg többet fog vissza a gépemen, mint amennyivel gyorsítja a játékot, szal teljes új hardver kell alá, hogy tényleg felgyorsuljon.
Gracie Barra
Programmieren verboten! 2004-2006: Az AMD nem jótékonysági intézmény! 2006-máig: Az Intel sem az.
a 3Dben úszó ablak nem újítás önmagában, egyszerüen következménye a prezentációs rétegen történt változtatásoknak (gyk, teljesen újra tervezték).
ha játékok miatt használod, akkor érdemes lenne megfontolnod, mert várhatóan vistán adott hw-n jobban fognak futni a játékok, ami a külön a teljes képernyõben futó alkalmazások miatt tett változtatásoknak lesz köszönhetõ. plusz állítólag a tcp/ip-n tett optimizációnak köszönhetõen 40+%ban javult a kommunikáció sebessége, szal multis játékoknál ez is jól jöhet.
sõt avalonnak köszönhetõen (gyk prezentációs felület, még gyk. GUI) a 3D alkalmazások fejlesztésének nehézségei igencsak javulnak, plusz az xbox360hoz hasonló fejlesztési platform miatt javúlhat a win gém ellátottsága.
nem értem egyébként mi ez a rizsa, arról h semmi újítás nincs. ilyat csak az mondhat, aki egyáltalán nincs képben. a valóság az, h a kernelt leszámítva (amit jelentõsen újra optimizáltak) mindent lecseréltek benne.
gartnernek eddig még 1 olyan jóslata sem volt ami bejött volna. általában a statisztikáira szoktak figyelni.
akiknek nem világos, ez olyasmi mint ami macen is van, 1 gomb nyomásra olyan formát/elhelyezkedést/nézetet vesznek fel az ablakok, h mindegyik látható legyen. macen ez kimerül abban, h szétcsúsznek és összezsugorodnak.
Komolyan mondom, nem érzik, hogy azoknak a döntéshozók szemében járatják le magukat a heti véleményváltoztatással, akik talán figyelnek az ilyen hírekre? Netán még adnak is a véleményükre?
\"There is no respawn or load game in real life!\"
Gracie Barra
😊)))
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.