223
-
#102 Azon kívül, hogy jól néz ki praktikus is! Akinek meg nem tetszik ki lehet kapcsolni... -
#101 "a cél, hogy csináljak egy tökéletes wint, amit sose támad meg vírus, és 10mp alatt bebútol, és háromdé, meg csilivili... el kell érnem... de sose fogom... de küzdök érte... egészen addig, amíg az egész win meghal 1 idő után, és az egész kezdődik előről..."
Nekem 20 másodperc alatt bebootol a Winem... és nekem ez tökéletesen elég...
Képzeld el hogy nekem sincs vírusom jó ideje... el is mondom neked a receptet: XP SP2 + NOD32, ilyen egyszerű...
A XP-m 4 nap hiján 1 éves lesz... de elötte se halt meg csak lecseréltem az SP1-est!
de tudom szerinted én csak egy kivétel vagyok, aki a szabályt rősíti...
-
RedStorm #100 Absinthe:
Nem csak fikázni tudom én a Windowst ,csak éppen nagyon elegem lett már a driverezgetésből , finomhangolgatásból! Szóval egy kicsit beleuntam. Az élet úgy hozta ,hogy kaphattam egy Mac Minit! Hát mit mondjak én nem áradazok róla ,egyszerűen működik szép és gyors! Ráadásul minndezt úgy ,hogy elvileg a hardwareem gyengébb mint a pcn.
Hogy a Linux mennire használható vagy sem azt misem bizonyítja jobban minthogy a barátnőm laptopján egy Suse Linux 10 van fent és ő tökéletesen megvan vele elégedve. Pedig ő előtte linuxot sem látott. Jó az csak be kell lőni ,és használni kell nem buzerálni.
Egyébként egy Windowsom most is van ,XPMCE 2005,RDC óvel tökéletes hszen játékra arra pont megfelel. Van rajta Nod32 meg Kerio így talán jó lesz. -
#99 Kösz a tippet ez az oldal meggyőzött :) -
#98 Ezt vágom csak azért mégis csak :) zavart hogy mindig kérdezgette a root jelszót aztán kihalt, tanultam belőle. Most kaptam egy flasht lehet felteszek vmi jókis linuxot :D -
Caro #97 A linuxot úgy tervezik, hogy az esetek legkisebb részében kelljen root-ként bejelentkezve lenni.
Linux alatt a root-nak abszolút mindenhez joga van, a rendszer tönkretételéhez is!.
Semmi szükség root-ként bent lenni, mert jól kezeli a felhasználókat. -
Caro #96 Ja bocs :) csak a logódat néztem.
De még az se kell, soxor elég a sima wine.(Főleg Q1/2/3 engine-höz, és ez az ősrégi 0.0.2-es wine-vel van!) -
Caro #95 Akiknek nem tetszik az open-source, azoknak annyit mondok, hogy most nem ülnének a gépeik előtt, ha nincs open-source.
A PC ugyanis attól lett sikeres, hogy az IBM közzé tette az architektúra teljes specifikációját, azzal a céllal, hogy majd az okos emberek fejlesztenek hozzá. Az lett az eredménye, hogy az ügyes gyártók elkezdték másolni, és így terjedt el. -
#94 Cedega rulez... amúgy a nevem kicsi m-el írandó :D -
Caro #93 Höhö.
Jó hogy könnyebb oda, ahol az egész kernel a szemed előtt van, mint ahol rejtve őrzik. Ennek ellenére mégsem megy úgy a dolog.
És pont ez a _lényege_ az open-source-nak, hogy a crackerek _találják meg_ a hibát, és akkor lehet javítani.
Emlékszem mikor annó jött az a bug az intel procikkal asszem. 95-höz nem jött javítás, 98-hoz fél évvel később kiadtak valamit, linuxra 12 óra alatt készen volt. :D -
Caro #92 Ez így nem teljesen igaz. Wine-vel szép dolgok érhetők el mostanában.
De szerintem egy próbát megérne neked, ha másra nem is, mint Mousee-nak és nekem. Amit lehet linux alatt csinálni, amit nem arra meg ott a win.
(Javaslok egy Fedorát egyébként) -
Caro #91 Leszedni honnan lehet ezt? Nekem is kéne :)
/Villogni/ -
#90 win95 beta....
Haverommal nyitottunk 1 lomtárat ablakba, és az asztalról belehúztuk...ezzel kitöröltük a kukát... aztán kezdett lassulni a dolog...aztán meghalt...aztán reset után meg nem indult be... vajon méééér???? :)) -
#89 flame flame flame
ugyan off, de akkoris:
Inkább meséljetek első windowsos élményeitekről:
mikor, hol, hanyas verzsön, benyomások?
1995körül,videoton irodaépület, 3.1, az egyetlen program ami lenyűgözött az aknakereső :) -
#88 A te hozzászólásidból meg az derül ki hogy csak fikázni tudod a wint.
El is felejtettem megérdezni honnan tudod milyen nehéz winre ill linuxra vírust írni, netán próbáltad? -
#87 Szerintem az lenne az jó windows amiből ki lehet iktatni az integrált, fölösleges, erőforrászabáló dolgokat... herótom van attól hogy bezárom az outlookot de a háttérben még küldözgetni akarja a leveleimet, a rohadt MSNt nem lehet bezárni.
A linux számomra nem alternatíva mert win32 játékok nem futnak alatta és amíg az ms kezében van a hatalom nem is fognak :( -
#86 Trendi :) -
#85 Mire jó ez a 3d ablakosdi? Csak érdeklődök... -
RedStorm #84 Nem is tudtam ,hogy ennyi WinFan van.:))
1.Nem mondtam én ,hogy tele van vírussal a gépem csak azt mondtam ,hogy kurva sok vírus van winre amit csak akkor kerülök ell ,hogyha felrakok egy fullos vírusírtót! Ha te akkora ász vagy akkor tudnod kéne ,hogy egy tűzfal nem véd a vírusokról.Ezt még a legutolsó tescógépes marha is tudja.(Hehe kivéve téged.) Azt hiszem pon a PC World tesztelte és antivir nélkül kb.5perc amíg tiszta a rendszer!
Egyébként bevallásod szerint nagyon király winász arc vagy:akkor azt is tudhatnád ,hogy igencsak vannak/voltak veszélyes vírusok Windowsra ,mondjuk amelyik a hdd-t ölte meg ,vagy amelyik az alaplapi biost!:)ah ,régi szép idők!
Te Danger:
A legtöbb hozzászólásodból nekem azt tűnt ki ,hogy te egy rendkívül értelmes ember vagy és kb. annyit tudsz nyögni. A Windows a legjobb!Hát tudod mit én nem akarlak meggyőzni használd nyugodtan és légy vele boldog.Neked barátom az való.
Egyébként szerinted az a legfelhasználóbarátabb:akkor csak egyszer menj be egy Apple boltba és próbálj ki egy OS X-et aztánmajd rájössz!Ajánlom figyelmedbe az index idevonatkozó cikkeit. De tudod mit ismétlem magam én nemakaroom ,hogy Maces legyél ,egy ilyen embernek mint neked nemvaló!
Hogy melyiket csinálták hamarabb:hm, szerintem a unixot ,amit profik csináltak profiknak. Ebből lettt a linux ,avagy szerintem régebb óta van linux/unix mint winfos.
Utoljára pedig:A Linuxom elég régóta megy ,de valahogy nincs egydarabb vírusom se. -
#83 Végülis igazad lehet... A windows kicsit olyan mint az élet... küzdés... na dehát... idéznék az ember tragédiájából: "...A cél halál, az élet küzdelem, s az élet célja e küzdés maga..."
Átfordítva: a cél, hogy csináljak egy tökéletes wint, amit sose támad meg vírus, és 10mp alatt bebútol, és háromdé, meg csilivili... el kell érnem... de sose fogom... de küzdök érte... egészen addig, amíg az egész win meghal 1 idő után, és az egész kezdődik előről...
És mint ugye tudjuk, az ember van a számítógépért, azért találták ki, hogy folyton folyvást küzködjön azért, hogy legyen egy jó rendszere... Na igen, akinek van ideje... Akinek meg nincs, az felrak egy linuxot, és beleesik az ember tragédiájába, mer eléri a célját egy 10 perc alatt, mert a gép kiszolgálja őt... hát nem szörnyű??? -
#82 "Aki eddig szart a winre, az most is fog."
Aki eddig szart a Winre az lassan rájön majd, hogy rosszzul tette.
"Aki nem ért hozzá, az is felrakja, mer ez most a trendi", mint anno a win95 volt :))"
Aki nem ért hozzá, az Linuxot használ és fikázza a Windows-t, mert ez a trendi!!
-
#81 mellesleg hurrá... éjjen a hatalmas újítás 3D... -
#80 sztem is megkenték, de hát istenem... érdekes ms taktika, de semmi értelme nem volt a világon.
1. Aki eddig szart a winre, az most is fog.
2. Aki fanatikus, úgyis felrakja.
3. Aki nem ért hozzá, az is felrakja, mer ez most a "trendi", mint anno a win95 volt :)) -
#79 megérkezett az átutalás :D -
#78 már teszem is fel a 2k-t :DDD -
FTeR #77 no offens, de ennek most mi értelme volt? -
Ratty #76 Hehe...és a mac? nah mind1 szép álmodozást.
bár mind2 cég gonosz, de ms jól csinálta az ibm-es szerződését anno. a többi már csak történelem :) -
Ratty #75 Beos single user volt. Ez nem egyezik a gnu filozófiával. Lehet szép volt jó volt, meg ilyenek, de akkor sem multiuseres a dolog.
És h gtk/qt...hát ez csak egy kisebb vita. Használja mindenki azt ami neki tetszik. És éppen ez is lényeg, hogy úgy alakítod ahogy szertnéd. -
FTeR #73 nézzük, winre megjelenik pl 100 vírus/féreg akármi, ebből talán 6-7 fog igazán gondot jelenteni. a többi valszeg olyan biztonsági rést próbál kihasználni, amire van tömés. linuxra mondjuk megjelenik 5 darab, ebből 4 lefekteti a rendszert. szted melyiknek jobb a statja?
linux és semilyen másik rendszer nem volt még olyan környezetben megmérettetve mint a win, úgyhogy kiváncsi lennék honnan veszed, h a linux jobban bírná.
rendszeres ápdéttel és egy rendes tűzfallal el lehet kerülni az összes kártevőt. de ha nagyon be akarod biztosítani magad, akkor felteszel egy jobbfajta víruskeresőt, aminek van valamilyen residentje, egy 0 napos vírus felismeréssel.
neked állításod szerint 10 éve van wined és azóta nem tudod rendesen használni, erre nem lennék büszke. én úgy 7-8 éve használom rendszeresen és sose volt bajom vírussal. 3 éve kábelnetem van, tehát ha megy a gép akkor kapcsolódik a netre is, mégsincs vírusom. és az a büdös nagy helyzet, h ezzel nem vagyok egyedül.
mielőtt bele kötnél az össze cucc nem foglal 2% erőforrsát.
#65 fogalmad sincs miről beszélek. strogg is megértette mire gondolok, de valszeg ehhez kellene kevéske IQ, de te valszeg bedeg voltál amikor az észt osztották. -
#71 Tudjátok itt egy szánalmas van csak... ti magatok!!!
Jöttök itt a nevetséges összesküvés elméletetekkel...
RedStorm: "Tudod minek köszönhető ,hogy ennyire sok Windows van? Annak ,hogy jó a Microsoft meggyőzőereje ,nameg sok pénze is van! Ennek a legjobb példája a fenti hír is. Ennyi:))"
Tévedsz, a sok Windows annak köszönhető hogy felhasználóbarát, érthető és nincs jobb nála...
tudom ezt nehéz megemészteni de igy van,,,
Ja és nem kevés üzleti érzék is kellett hozzá.. ami
a MS konkurenseiben nincs meg... de ez már legyen az ő bajuk... a MS szó szerint a semmiből kezdte...
a legetőség adott volt bárki számára...
-
#69 Najó de annka semmi következménye nincs a felhasználóra nézve mert gondolom kijavították volna mire eladják őket. Az végülis csak egy lufi. -
#68 Nekem semmi gondot nem okoznak a vírusok a gépemen, pedig windowst használok, viszont linuxom hullott el teljesen valami varázslatos okból, ami persze annak volt a következménye, hogy root ként voltam bejelentkezve, de hát gondoltam a híres linux csak kibírja, ha windows is mert ugye ott is "rootként" vagyok bejelentkezve. Mellesleg szerintem a microsoft nem full milliárdosan kezdte. -
K.András #67 Ez kb olyan, mint az autobild+mercedes S botrány! -
Abator #66 Kiváncsi lennék, hogy mennyibe volt a microfos "marketingeseinek" ez a véleményváltozás ... -
#65 A linuxos vonalon pedig káosz és semmi más. Lol, látom te is nagy pingvin felhasználó vagy... pfff
-
#64 Hát igen, egy M$ csekk általában megváltoztatja a véleményeket:) -
K.András #63 "Microsoft Windows XP a legjobb. Arról senki se tehet, hogy te nem értesz hozzá"
LOl ez az aláirás meg egyenesen szánalmas, tudod miért a legjobb a windows?Mert összeomlásnál, nyomhatsz egy még egy Ok-ot :) -
K.András #62 Szerintem meg te vagy retardált, a virusok nem azért mennek a gépére mert ö hülye, hanem azért mert trehány munkát végeztek, és ezernyi hiba van amit ki lehet használni, szal nehogy már a felhasználo nyakába vard a mikrofos pénzhajhászatának végeredményét! -
kbupdate #61 az hogy tele vagy vírussal az csak rólad tesz tanúbizonyságot, hogy 10 év után is sík hülye vagy a rendszerhez. ezzel "nem kéne" dicsekedni. de értékeljük az őszínteséged! -
RedStorm #60 FTeR:
Szerintem ha ilyen okos vagy akkor azt is tudnod kell ,hogy pontosan egy hibásan megalkotott és csak foltozgatott rendszernek köszönhetjük ,hogy televagyok vírusokkal meg minden más szarral.Ez csak a hülye marketing duma ,hogyha a Linux is olyan elterjedt lenne akkor mindenki arra írna vírust.Hát elmondom ,hogy a Linux/Unixra kicsit nehezebb vírust írni mint a Microsoft "forever beta" Windowsra. Egyébként mielőtt fikáznál elmondanám ,hogy itthon nekem van Linuxom/Windowson/MAc OSXem. Hát gondolhatod ,hogy a Windowst legszívesebben elkerülöm(max játék ,pedig 10éve PCzem és mindig is Windowsom volt).
Tudod minek köszönhető ,hogy ennyire sok Windows van? Annak ,hogy jó a Microsoft meggyőzőereje ,nameg sok pénze is van! Ennek a legjobb példája a fenti hír is. Ennyi:))