FTeR#73
nézzük, winre megjelenik pl 100 vírus/féreg akármi, ebből talán 6-7 fog igazán gondot jelenteni. a többi valszeg olyan biztonsági rést próbál kihasználni, amire van tömés. linuxra mondjuk megjelenik 5 darab, ebből 4 lefekteti a rendszert. szted melyiknek jobb a statja?
linux és semilyen másik rendszer nem volt még olyan környezetben megmérettetve mint a win, úgyhogy kiváncsi lennék honnan veszed, h a linux jobban bírná.
rendszeres ápdéttel és egy rendes tűzfallal el lehet kerülni az összes kártevőt. de ha nagyon be akarod biztosítani magad, akkor felteszel egy jobbfajta víruskeresőt, aminek van valamilyen residentje, egy 0 napos vírus felismeréssel.
neked állításod szerint 10 éve van wined és azóta nem tudod rendesen használni, erre nem lennék büszke. én úgy 7-8 éve használom rendszeresen és sose volt bajom vírussal. 3 éve kábelnetem van, tehát ha megy a gép akkor kapcsolódik a netre is, mégsincs vírusom. és az a büdös nagy helyzet, h ezzel nem vagyok egyedül.
mielőtt bele kötnél az össze cucc nem foglal 2% erőforrsát.
#65 fogalmad sincs miről beszélek. strogg is megértette mire gondolok, de valszeg ehhez kellene kevéske IQ, de te valszeg bedeg voltál amikor az észt osztották.