• FTeR
    erre a linkesdire már sokszor írtam, h nem teszek minden hülyesegét a bookmarkba. amiket mondtam mind megtalálod a sg-n is, kugli a barátod.

1. linux legnagyobb baja, h ezerféle változata van, és ezért amilye nehéz vírust írni rá, oylan nehéz rendest alkalmazást fejleszteni rá. ez a megoztottság nem előny, a legnagyobb negatívum ami felhozható ellene.

2. kivétel mindig akad, lehet, h ezer GUI van linuxra, de 2 van igazán leterjedve. winre sem csak az van amit alapból a teleítő cdről felkerül. de minek használnának mást, ha az is jó amit adnak hozzá. tudod, ha linux olyan jó lenne, mint szeretnétek, akkor nem lenne belőle ezerféle verzi. 1 darab lenne, amivel mindenki megtalálja a számítását. és itt el is értünk a winhez. tehát felmerül, minek is linux egyáltalán? ;)

3. sg, pcforum, hwsw és talán még a hupon is volt. de ha elmész a hivatalos oldalra, talán még ott is megtalálod a sűrű bocsánat kérést.

4. nem hiszem, ezt csak az olyan elvakult linux fanok mint caro hiheti. én szakmám és végzettségem szerint alkalmazás fejlesztő vagyok, nekem nem kell ezt magyarázni.

5. nincs itt semilyen kérdés, olyan hibákból levont követjeztetés, amit a sw gyárója is elismert.

6. mondtam, nem linkelgetek ezer éves cuccokat és tanácsra sincs szükségem a hitelesítés folyamatáról.