FTeR#164
ááá, nem bírom ki, hihetelen vagy.
...
elkezdtem írni, de meggondoltam magam. fárasztóan hülye vagy. és ezért a kijelentésemért még egy felkiáltó jelet is büszkén viselni fogok 2 hétig, ha a sors úgy hozza.
nálad nagyobb arcok beláttak/nak bizonyos dolokat és még az érvelésük is értelmesebb.
tudod én azért szeretk itt vitázni, mert tanulni lehet belőle. de tőled semmit nem tanulhatok, mivel a tudásod és értelmi szinted nem üti meg a mércét.
legfájdalmasabb mégis az, h saját magad bevallod, h adott témához lövésed sincs, mégis a végtelenségig kardoskodsz a hiedelmed mellett. és mindezt az észérvek ellenére teszed. egy idő után elfogynak az észérvek és én nem szeretnék több topikot elpazarolni rád. a flémelésed még azt is elveszi, h 1-2 értelmesebje valami jót mondjot 1-1 beszólásomra.
a legrosszabb az egészben, h emiatt még én is rossz színben tűnök fel.
asszem ide vágó bölcsesség, h ne szálj vitába a butákkal, mert lealacsonyodsz a szintjükre és azok legyőznek a rutinjukkal. én ezt most megfogadom és újra megkérlek, h nem reagálj a kommentjeimre és én is megígérem, h hasonló képpen cselekszem a tieiddel.