Caro#129
PR manager barátunk megérkezett :)
Üdv FTeR!
1) Persze, hogy csak azt a biztonsági hibát tudják kihasználni, amit már nyilvánosságra hoztak.
2) jó az a debian :) Nem mond meg mindent, de ha valami bajom van vele, semmi mást nem csinálok, csak beírom google-be a hibaüzenetet, amit küld, és már írják is, hogy mit kell tenni.
3)Linux alatt meg kihúzod 1600x1200-ra a monitort, és máris jobban elfér minden ;) De ennyire nem kell, de pl én nagyobb felbontást használok linuxon, mint winen. Linux:1280x1024 Win:1024x768
De teljesen mindegy, hogy hogyan babrálsz az ablakokkal, mert a tartalom nehezen olvasható lesz(!). Szerintem az ablakforgatás ergonómiai szempontból kifejezetten ártó, mert a szemnek nem egyenesen kell olvasnia, stb, de szerintem még grafikus tartalomra is.
Ha megjelenik a vista, gyanítom, hogy ilyen tanulmányok is megjelennek majd.
Az hogy nálad lassú pedig nem a gnome hibája, hanem azé, mert nem raktál fel 3d kártya drivert, vagy lehet, hogy felraktad, de a kernel-headers csomagod nem volt fenn, és nem tudta megcsinálni a driver modult(ati installer nem szól érte), és akkor MINDEN 3d műveletet szoftveresen fog számolni!