TommyGun#19
Már ne is haragudj de ennél nagyobb butaságot keresve sem mondhattál vólna....
Az Xbox360 arra kiválóan alkalmas lesz,hogy kiváltsa a jelenlegi pc-ket.
Az XBOX egy CÉLHARDVER. És a célja a játék. Számológépen se tudom megszámolni hogy egy PC mennyivel nyújt többet a játékon kívül. a PC-nél a játék az csak egy szimpla plussz...a PC-ben a célhardver a játékra az mindössze a VGA kártya nem maga az egész cucc erre épült...XBOX-al max netezni játszani filmet/zenét halgatni fogsz tudni. Esetleg lesz rajta valami kezdetleges szövegszerkesztő meg mail kliens azt szevasz de lehet hogy azis csak webes lesz...ennyi
Már a mostani x-is helyettesítheti a pc-t csak a grafikai megoldásai maradnak el a kor elvárásaitól.
Ez megint csak nokomment
Viszont az új gép szerintem megéri pc helyett,mert a mostani játékokhoz csak a videokari kerül annyiba mint az egész X rendszer.Nekem biztosan kell majd egy X360.
Senki nem mondta hogy esetleg nem éri meg csak tudod nem mindenkinek van XBOX-ra 100k-ja és még megvenni hozzá mindig az új gmeket 10-20 ezrekért csak azért hogy játszogasson rajta...és emelett hogy fogsz CD/DVD-t írni ? Szövegszerkeszteni ? dolgozni ? Fotóalbumokat buzizni ? Soroljam még ? Normálisan netezni ?
Nem vitatom a másik két gép teljesítményét,előnyeit sem de az x az kimondottan pc "szagú", míg a másik kettő igazi játékgépek.
Meséld már el kérlek mitől PC szagú neked az XBOX és miért nem az a PS3 mondjuk....nagyon kiváncsi lennék...azért mert van benne HDD ? Vagy netán mert lehet hozzá Billt venni meg egeret ?