Rajongókból viszonteladók: jól fogy az eBay-en az Xbox 360
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
Cserélhetõ elõlap!! Mobiltelefonnak jó lesz, mert az igazi konzol a ps3 lesz nem ez a pc szutyok!
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Egy XBOX 100k és akkor a játékokat nem említem mert XBOX-on egyelõre warez nincs...minden gamma 15-20 ropi...és CSAK játékra való....PC-re a játékok is olcsóbbak megjegyzem...ha megveszed õket...PC-re van demo is tehát bõven kitudod tesztelni hogy mi tetszik és mi nem ...
Egy valamire való NoteBook 220-250k fele van ... ami nem olyan gyors mint egy asztali ... és nem is olyan kényelmes ...
Egy játékra alkalmas PC mióta 400k ??
150-200 ropi monitorral együtt és akkor már DVD író + jó VGA is van benne...nem kell a csúcsot megvenni...
AMD A64 3000+ - ~30k
Abit AV8 - ~22k
6600GT - ~35k
1 giga márkás ram - ~20k
dvd író - ~12k
120 gigás hdd - ~15k
egér bill házikó - ~15k
Mivel az XBOX-hoz nem illik a junoszt TV ezért nem számoltam a PC-hez sem monitort de ha nagyon szõrszálhasogatsz akkor 30-40k egy 15'-ös TFT vagy egy 17'-es CRT...és 200k alatt vagyunk ...
ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net
es megvmi jo lenne azzal is tisztaba lenni, hogy az MS-nek mindket piac kell (PC es konzol) szal kimondottan nem stimmel az amit irsz
Egy XB360 teljesítményû játék PC minimum 400ezer forint, fõleg ha márkás géprõl van szó.
Ebbõl az árból lazán lehet venni egy 100e forintos XB360-at high-end játékhoz és egy jó notebook-ot, amivel kényelmesen lehet dolgozni.
Én inkább az XB360 + notebook párost preferálom.
Miért kell ennyire elfogultnak lenni? Miért nem lehet õszintén örülni egy jó terméknek? Bármilyen szemét dolgai is vannak a Microsoft-nak amúgy, ez a konzol igazán nagy dolognak tûnik.
Elfogulatlanul tekintve az XB360 egyetlen negatívuma az, hogy nem támogatja sem a Blu-ray-t sem a HD DVD-t. Persze az ára is magas, de az lesz sokkal alacsonyabb is késõbb.
Fogadjuk el: Jelen pillanatban és a következõ év második feléig bizonyosan, messze ez a legjobb konzol a piacon. Gyönyörû grafika, jó hang, jó játékok, extrák, stb...
Mellesleg az Xbox nagyon sikeres termék, mégha nem is nyereséges még az MS-nek. A játékosok számára siker, mint ahogy az utódja is az lesz.
Azt meg ki nem sz*rja le, hogy az MS mennyit bukik a konzolok eladásán, hisz van neki mibõl. Ez csak nekünk jó.
Amúgy az emuláció akár tekinthetõ kompatibilitásnak is! Ha nem így lenne, akkor még a P4-es proci sem lenne hivatalosan kompatibilis a 386-ossal, merthogy a Pentium már superscalar architektúrájú és a CISC utasításokat szétdarabolva hajtja végre. Még kevésbé lenne kompatibilis a Transmeta processzorokkal, ahol valóban futási idõben fordítódik újra az IA-32 kód.
Tehát nyugodtan mondhatjuk, hogy az XB360 korlátozottan kompatibilis az eredeti Xbox-szal.
Az Xbox360 arra kiválóan alkalmas lesz,hogy kiváltsa a jelenlegi pc-ket.
Az XBOX egy CÉLHARDVER. És a célja a játék. Számológépen se tudom megszámolni hogy egy PC mennyivel nyújt többet a játékon kívül. a PC-nél a játék az csak egy szimpla plussz...a PC-ben a célhardver a játékra az mindössze a VGA kártya nem maga az egész cucc erre épült...XBOX-al max netezni játszani filmet/zenét halgatni fogsz tudni. Esetleg lesz rajta valami kezdetleges szövegszerkesztõ meg mail kliens azt szevasz de lehet hogy azis csak webes lesz...ennyi
Már a mostani x-is helyettesítheti a pc-t csak a grafikai megoldásai maradnak el a kor elvárásaitól.
Ez megint csak nokomment
Viszont az új gép szerintem megéri pc helyett,mert a mostani játékokhoz csak a videokari kerül annyiba mint az egész X rendszer.Nekem biztosan kell majd egy X360.
Senki nem mondta hogy esetleg nem éri meg csak tudod nem mindenkinek van XBOX-ra 100k-ja és még megvenni hozzá mindig az új gmeket 10-20 ezrekért csak azért hogy játszogasson rajta...és emelett hogy fogsz CD/DVD-t írni ? Szövegszerkeszteni ? dolgozni ? Fotóalbumokat buzizni ? Soroljam még ? Normálisan netezni ?
Nem vitatom a másik két gép teljesítményét,elõnyeit sem de az x az kimondottan pc "szagú", míg a másik kettõ igazi játékgépek.
Meséld már el kérlek mitõl PC szagú neked az XBOX és miért nem az a PS3 mondjuk....nagyon kiváncsi lennék...azért mert van benne HDD ? Vagy netán mert lehet hozzá Billt venni meg egeret ?
ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net
xbox360+komputer
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
Nekem köll.Mert nemrég meghalt a vga-m (6800gt) nemvolt rá pízem,hogy vegyek egy másikat mert akinek ilyen van az vagy nem adja el vagy 60-70e ft-ot kér érte.Ezért szerintem nagyon megéri egy ilyen x360.Vincsit meg akkorát teszel bele amekkorát akarsz.Az x-emben is 120-as van.
HIP-HOP jön Vuk
nincsen hozza bill es eger ez feltunt mar neked is ?
ehhe
Ha az lenne, akkor a pécéd amiga, megadrive, Snes, meg még ki tudja mivel lenne kompatibilis, miután felpakolod rá a megfelelõ emulátort.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Ja, most már... :)
Amúgy nekem Xbox-om (is) van otthon, nem szídni akarom, csak gondoltam szólok.
Minden esetre szerintem ennyi pénze még nyugaton sincs mindenkinek. Na ezért kell a kompatibilitás.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
http://www.xbox.com/en-US/games/backwardcompatibilitygameslist.htm
És nem 30 geme van rajta, hanem 212.
Nem vagyok XBox fan, de azért az a 10 pontos lista még viccnek is szánalmas.
van viszont szoftveres emuláció... Ami "megér pár misét", de ettõl még nem a legjobb... Volt egy lista, rajta kb. 30-35 game, hogy eddig azok mennek...
A site, mely 10 pontot sorol fel az XBOX-szal szemben:
A nyolcadik pont az, hogy az egyik Nintendo-s játék nincs átírva XBOX-ra :)
A pontok elsõsorban arra összpontosítanak, hogy inkább várjunk a Nintendo Revolution-ra.
A visszafelé kompatibilitás megér még pár misét a drágább verziónál is. Ugyanis nem minden kompatibilis. Vagyis vannak játékok, melyek kompatibilisebbek :))