82
-
atothhu #42 Dzson és Gulasoft gratulálok nektek! -
dez #41 Monjduk képzelem, hogy a pc-boltosok kicsit be vannak tojva attól a perspektívától, hogy visszaesik a pc, és így persze a pc-alkatrészek utáni kereslet, ha túl sokan átállnak konzolra, legalábbis játék vonalon (utóbbi esetben is elég egy olcsóbb pc, amit nem fejlesztenek a halálba). :) -
Derapo #40 Van igazság abban amit mondasz de,a hig end géped kb 2.5x annyiba kerül mint az x360. Ne értsetek félre nem vagyok véresszájú xboxfan,hanem szeretem a pc-t.Játszani is szeretek,de a tököm tele van néha a nemindulakadszarulnézkilefagy,dolgokból.Az ilyen nem supportálja problémákra nagyon hamar lesz megoldás.Nem félek én az ilyen problémáktól.
A Ps2-őn valóban jobb játékok vannak ,csak ott a hardverrel van baj.Nincsen kedvem hat havonta fejet csereberélni. -
dez #39 Nem csak gaméra van. Itt volt valamelyik cikkben, hogy a MS a nappali szórakoztató-centerévé akarja avanzsálni. Tehát filmezés (lemezről + pay/view), zene, netezés alapból... (Mellesleg hogy lehet majd netezni egér nélkül, nem tudom, ezt hogy gondolták - ha igaz, amit sunce ír. Bár szerintem "meg lesz oldva" ez is, nem kötelező az ő browserüket használni.) -
dez #38 Értsd már meg, hogy az nem jelent semmit. Max. csak némileg megnehezíti azok használatát, és a lustább játékkészítők nem hasznáják majd. Mellesleg ez akkor egyértelmű hátrány a ps-ekhez képest.
És vegyél be egy nyugtatót. :P -
onimusha #37 fölösleges hasomlítgatni, x360 gamera van és kész, nem kell bántani a konzolokat azért mert nem tudsz rajta olyat csinálni mint egy sz.gépen mert nem is ezért vannak, ami inkább szomorú, hogy az új x360hoz egyenlőre gyenge a LineUp, multiplatform játékok minőségén meg létszik ,hogy nem nextgen hanem vmi másra csinálták alapból és csak portolták rá picit jobb textúrákkal és kész, itt pl.: a Gun, eredetileg ps2-re szánták azon elég keményen néz ki, xbox-on is szép, de x360on ? elég gáz az portolták tojtak rá jó lesz úgyis, annyira köze nincs a nextgen játékokhoz grafikailag, hogy nagyon, na mindegy ez példa, de pl.: a CoD 2 nálam hdtv-s felbontásnál nagyobban midnen maxon full jól fut, igaz bika gépem van, de akkor is ez lenne a NAGY Next Gen konzolja a microsoftnak ? amikor high-end gépek is tudnak hasnolót ? nemtom amikor bemutatták a ps2/xbox-t a maguk idelyében sokkal komolyabbnak tűntek -
suncee #36 Komolyan mondom olyan szinten kessz vagyok az itteni emberektol... AHHH igen van rajta USB es akkor mi van ??? Most irom le utoljara hogy az MS NEM SUPPORTALJA a billt egeret XBOX360-on, nem tudom hogyan irjam mashogy, de megprobalom, nem tamogatott eszkoz a box 360-on az eger es a bill., olvassatok mar utana konyorgom ha erdekel titeket a tema, ne farasszatok mar hoghy van rajta usb is, van rajta par nyilas is megsem kenyerpirito ... -
suncee #35 Ebből a nagy 0-a konzolból adtak el 5x annyit mint abbol a csodalatos boxbol, maradjunk ennyiben ... -
Derapo #34 Ja télleg cd-se tudok írni -
dez #33 Már hogy ne lenne warez??? Te nem torrentezel? Majd' minden torrent oldalon külön kategória van neki!
"AMD A64 3000+ - ~30k
6600GT - ~35k"
Ugye most az xbox-hoz (szal nem az x360-hoz) hasonlítgatsz? Ébresztő! :P -
Derapo #32 Az én xboxomon csak szöveget nem tudok szerkeszteni de nem is akarok egyéb mást mit a pc tud azt igen.Soroljam? Minek? Igaz a grafika az már nem mai,de ezért jön az x360. -
dez #31 Már mihez nincs egér? Az xboxhoz? Ahhoz lehet, hogy nincs, nem tudom, de az újon (és a ps-eken is) van pár USB port, ha esetleg elkerülte volna a figyelmedet, és tuti, hogy nincs beépítve valami védelem egér és billentyűzet ellen. :) (Tehát amelyik program akarja, használhatja. Vagy ha felteszel egy Linuxot.) -
#30 Éppenhogy a babérjain ült ha a játékokat nézzük, már a ps2 indulása is egy nagy nulla volt. Az hogy neked nem tetszenek az xbox játékok, mert elvakult Sony fan vagy, nem jelenti azt hogy másnak se. Tudom erre majd jön hogy a Microfos lopakodó propagandájától megtévedt st stb, ezt már ismerjük.. -
#29 Csak 10x több "játszható játék" van PS2-n. Ez a monopol helyzetes duma meg f*szság. A SONY vezette a konzol piacot nem kicsivel a PS1 és PS2 időkben is, és nem csak ültek a babérjaikon - vásárlók pénzén, hanem csináltak egy PS-ONE és PS-TWO gépet, amik fele akkorák / fogyasztásúak voltak, mint a sima, induló hardver. Most meg itt a PSP ami közel PS2 szinvonalat produkál csak éppen zseb méretben. A mikrofos meg mit csinált a 3 év alatt? Kurvára semmit, csak szedte be a pénzt a játékosoktól, de mire???? Kb. ez a tendencia várható az Xfos3,6 és PS3 vonalban is. -
#28 sok xbox fannak üzenem, hogy a ps2 simán kompatibilis a ps1-el, és ettől még nincs drágább emeg olcsóbb verzó belőle, úgyhogy mehet az ms a picsába a gépével. Annyira égő, hogy kicsit meg is olvadt attól van olyan hülye kinézete.
Cserélhető előlap!! Mobiltelefonnak jó lesz, mert az igazi konzol a ps3 lesz nem ez a pc szutyok! -
#27 És mondd csak, Linux-ról hallottál már? Az olyan szépen felreccen X-re, és utána egy joyfrag-gel rákötött egésr+billentyőzettel van egy frankó kis Linuxos rendszered, amivel kapásból bármit meg tudsz csinálni (na jó, kivéve a CD/DVD írást)... -
#26 Ezt el kell ismerni, sajna, ha valóban ki akarjuk használni a gép tudását valamelyest, HD-tv vagy hasonló megjelenitő kell, és szerintem a gamerek többségének valami 100 hz tv max ha van otthon. Viszont kompromisszumként rá lehet kötni monitorra a gépet, / a prémiumhoz vga kábel is dukál/, tehát nem kötelező ez a hdtv dolog, dehát ugye azzal az igazi. -
TommyGun #25 Már ne is haragudj de ez óriási tévedés...
Egy XBOX 100k és akkor a játékokat nem említem mert XBOX-on egyelőre warez nincs...minden gamma 15-20 ropi...és CSAK játékra való....PC-re a játékok is olcsóbbak megjegyzem...ha megveszed őket...PC-re van demo is tehát bőven kitudod tesztelni hogy mi tetszik és mi nem ...
Egy valamire való NoteBook 220-250k fele van ... ami nem olyan gyors mint egy asztali ... és nem is olyan kényelmes ...
Egy játékra alkalmas PC mióta 400k ??
150-200 ropi monitorral együtt és akkor már DVD író + jó VGA is van benne...nem kell a csúcsot megvenni...
AMD A64 3000+ - ~30k
Abit AV8 - ~22k
6600GT - ~35k
1 giga márkás ram - ~20k
dvd író - ~12k
120 gigás hdd - ~15k
egér bill házikó - ~15k
Mivel az XBOX-hoz nem illik a junoszt TV ezért nem számoltam a PC-hez sem monitort de ha nagyon szőrszálhasogatsz akkor 30-40k egy 15'-ös TFT vagy egy 17'-es CRT...és 200k alatt vagyunk ... -
#24 Nem csalódtunk benned fanboy. "izomszagu lihegés", :D...milyen jó lenne ha csak a Sony lenne a világon nem ? A monopol helyzet megannyi pozitiv vonzatával, igy legalább csinál néha játszható játékokat is majd. Ez a baj? -
tehen_m #23 persze ne felejtsed ki a néhányszázezres kijelzőt is beleszámolni...
-
suncee #22 jo lenne ha utanaolvasnal, mert nem lesz hozza EGER!, nem tamnogatott ...mielott leirsz vmit kerlek elobb nezz utana
es megvmi jo lenne azzal is tisztaba lenni, hogy az MS-nek mindket piac kell (PC es konzol) szal kimondottan nem stimmel az amit irsz -
#21 Neked teljesen igazad van, de más oldalról is szemlélhető a dolog.
Egy XB360 teljesítményű játék PC minimum 400ezer forint, főleg ha márkás gépről van szó.
Ebből az árból lazán lehet venni egy 100e forintos XB360-at high-end játékhoz és egy jó notebook-ot, amivel kényelmesen lehet dolgozni.
Én inkább az XB360 + notebook párost preferálom. -
#20 Nem értem ezt az ellenszenvet.
Miért kell ennyire elfogultnak lenni? Miért nem lehet őszintén örülni egy jó terméknek? Bármilyen szemét dolgai is vannak a Microsoft-nak amúgy, ez a konzol igazán nagy dolognak tűnik.
Elfogulatlanul tekintve az XB360 egyetlen negatívuma az, hogy nem támogatja sem a Blu-ray-t sem a HD DVD-t. Persze az ára is magas, de az lesz sokkal alacsonyabb is később.
Fogadjuk el: Jelen pillanatban és a következő év második feléig bizonyosan, messze ez a legjobb konzol a piacon. Gyönyörű grafika, jó hang, jó játékok, extrák, stb...
Mellesleg az Xbox nagyon sikeres termék, mégha nem is nyereséges még az MS-nek. A játékosok számára siker, mint ahogy az utódja is az lesz.
Azt meg ki nem sz*rja le, hogy az MS mennyit bukik a konzolok eladásán, hisz van neki miből. Ez csak nekünk jó.
Amúgy az emuláció akár tekinthető kompatibilitásnak is! Ha nem így lenne, akkor még a P4-es proci sem lenne hivatalosan kompatibilis a 386-ossal, merthogy a Pentium már superscalar architektúrájú és a CISC utasításokat szétdarabolva hajtja végre. Még kevésbé lenne kompatibilis a Transmeta processzorokkal, ahol valóban futási időben fordítódik újra az IA-32 kód.
Tehát nyugodtan mondhatjuk, hogy az XB360 korlátozottan kompatibilis az eredeti Xbox-szal.
-
TommyGun #19 Már ne is haragudj de ennél nagyobb butaságot keresve sem mondhattál vólna....
Az Xbox360 arra kiválóan alkalmas lesz,hogy kiváltsa a jelenlegi pc-ket.
Az XBOX egy CÉLHARDVER. És a célja a játék. Számológépen se tudom megszámolni hogy egy PC mennyivel nyújt többet a játékon kívül. a PC-nél a játék az csak egy szimpla plussz...a PC-ben a célhardver a játékra az mindössze a VGA kártya nem maga az egész cucc erre épült...XBOX-al max netezni játszani filmet/zenét halgatni fogsz tudni. Esetleg lesz rajta valami kezdetleges szövegszerkesztő meg mail kliens azt szevasz de lehet hogy azis csak webes lesz...ennyi
Már a mostani x-is helyettesítheti a pc-t csak a grafikai megoldásai maradnak el a kor elvárásaitól.
Ez megint csak nokomment
Viszont az új gép szerintem megéri pc helyett,mert a mostani játékokhoz csak a videokari kerül annyiba mint az egész X rendszer.Nekem biztosan kell majd egy X360.
Senki nem mondta hogy esetleg nem éri meg csak tudod nem mindenkinek van XBOX-ra 100k-ja és még megvenni hozzá mindig az új gmeket 10-20 ezrekért csak azért hogy játszogasson rajta...és emelett hogy fogsz CD/DVD-t írni ? Szövegszerkeszteni ? dolgozni ? Fotóalbumokat buzizni ? Soroljam még ? Normálisan netezni ?
Nem vitatom a másik két gép teljesítményét,előnyeit sem de az x az kimondottan pc "szagú", míg a másik kettő igazi játékgépek.
Meséld már el kérlek mitől PC szagú neked az XBOX és miért nem az a PS3 mondjuk....nagyon kiváncsi lennék...azért mert van benne HDD ? Vagy netán mert lehet hozzá Billt venni meg egeret ? -
onimusha #18 hát nemtom nekem egyenlőre nem kéne, kevés az elérhető játék és a Kameo-n kívúl nagyon értékelhető nem jött kis, persze ott a tucat EA sport frencsájz, jah azt meg mindenki elfelejti, hogy HDTV nélkül nem jön át a nextgen dolog(pár játéknál azzal se) szal akinek van hdtvje otthon nyugodtan -
#17 A mikrofos izomszagú lihegése hallatszik, amint próbál benyomulni a videojáték piacra is. Eddig szánalmasan kevés sikerrel. Szerencsére a konzolok között lehet választani, és nincs rákényszerülve senki az ő PC-klón termékükre. -
Derapo #16 Lehet hozzája vennyi:)
Nekem köll.Mert nemrég meghalt a vga-m (6800gt) nemvolt rá pízem,hogy vegyek egy másikat mert akinek ilyen van az vagy nem adja el vagy 60-70e ft-ot kér érte.Ezért szerintem nagyon megéri egy ilyen x360.Vincsit meg akkorát teszel bele amekkorát akarsz.Az x-emben is 120-as van. -
#15 Egyetértek. A Microsoft nem csinál mást, mint betör a márkás PC-k piacára. Biztos vagyok benne, hogy nagyon sok PC-vel rendelkező ember, akik előszeretettel használják multimédiás funkciókat a számítógépükön, XBOX360-ra fognak váltani, és megtartják a "486-ost" ha írni akarnak egy dokumentumot. Bár szerintem a következő XBOX-al már mindent lehet majd csinálni. Nem csodálkoznék, ha beleraknának egy otthoni, lebutított irodai alkalmazást. -
suncee #14 kimondottan pC szagu :D
nincsen hozza bill es eger ez feltunt mar neked is ?
ehhe -
Derapo #13 Az Xbox360 arra kiválóan alkalmas lesz,hogy kiváltsa a jelenlegi pc-ket.Már a mostani x-is helyettesítheti a pc-t csak a grafikai megoldásai maradnak el a kor elvárásaitól.Viszont az új gép szerintem megéri pc helyett,mert a mostani játékokhoz csak a videokari kerül annyiba mint az egész X rendszer.Nekem biztosan kell majd egy X360.Nem vitatom a másik két gép teljesítményét,előnyeit sem de az x az kimondottan pc "szagú",míg a másik kettő igazi játékgépek. -
#12 Emuláció =/= kompatibilitás...
Ha az lenne, akkor a pécéd amiga, megadrive, Snes, meg még ki tudja mivel lenne kompatibilis, miután felpakolod rá a megfelelő emulátort. -
#11 "És nem 30 geme van rajta, hanem 212."
Ja, most már... :)
Amúgy nekem Xbox-om (is) van otthon, nem szídni akarom, csak gondoltam szólok. -
csomi #10 Rossz a gondolatmeneted. Aki uj gepet vesz nem a REGI jatekert vesz. Ugyanis aki ismerte es szerette a regit nagy valoszinuseggel meg rendelkezik is vele es azon fogja tolni, ahogyan azt en is fogom tenni pgr2-vel, mar persze ha egyaltalan valaha eloveszem egy pgr3 mellett. -
csomi #9 Az meg messze van a sikertol. Ha kinn van a gamereknel a gep, az meg csak arra lehetoseg, hogy tenylegesen meg is csapoljak oket a jatekokkal. Nem sok idejuk van. Kb 1 ev mire beeri oket a masik ket rivalis. Addigra kell olyat letenni amiert be is nyulnak az emberek a zsebukbe. -
#8 Akkor te biztos veszel X-et, meg hozzá minden műfajból 1-2 címet (persze ha lesz egyáltalán minden műfajból, és pláne érdemes is lesz megvenni), örülök, hogy van erre a váltásra vagy 300 ezer forintod.
Minden esetre szerintem ennyi pénze még nyugaton sincs mindenkinek. Na ezért kell a kompatibilitás. -
csomi #7 Az IGN-es cikk tenyleg gyalazat. Mondom ezt annak ellenere, hogy en is mindig a Nintendot preferaltam. -
#6 Majd ha kiderül, hogy ugyan annyit adtak el belőle az első pár napon, mint annak idején a PS2-ből, akkor a M$ elkezdhet reménykedni, hogy talán bejön az a rengeteg pénz, amit a konzolpiacba ölt. -
Zedas #5 A lista:
http://www.xbox.com/en-US/games/backwardcompatibilitygameslist.htm
És nem 30 geme van rajta, hanem 212.
Nem vagyok XBox fan, de azért az a 10 pontos lista még viccnek is szánalmas. -
csomi #4 Pont az jelenti a kompatibilitast viszi aregi jatekokat, teljesen mindegy, hogy az szoftveres vagy hardveres. Nagyon erdekes es duhito teny az is, hogy sok helyen legfobb okok egyikekent azt hozzak fel a gep ellen, hogy a visszakompatibilitas nem 100%-osan megoldott. Konyorgom ez a ceg szempontjabol inkabb csak egy ajandek es kedvesseg (termeszetesen nem teljesen onzetlenul) a jatekosok fele mintsem torvenyszeru feature. Az utobbi idoben lett ennek, meggyozodesem szerint, ekkora jelentosege, hogy viszi a regi jatekokat. De most komolyan ki a fa..zt fog erdekelni a regi jatek amikor sokkal szebbet kap az uj gepen. Persze tudom vannak fanatikusok akiket igen, de a tapasztalat azt mutatja, hogy kurva kevesen nyulnak egy uj gepen a regi jatekokhoz. Ez sajnos mara mar jellemzoen egy olyan feature ami lassan egy kotelezo, de gyakorlatilag igen kevesse hasznalt lehetoseg. Szep ez olyan mintha az aruhazban ahol egy ertekes cuccot veszunk es ahhoz a ceg jovoltabol jar egy szep csomagolas is es mi azert duhongunk, hogy milyen szar es csunya az a csomagolas, mikor valojaban kurvara nem azert vettuk meg a termeket es a kutyat nem erdekli mibe van csomagolva. Kicsit santit a pelda, de a nagy tomegu ps2-es jatekostomegbol akit ismerek, egy kezemen meg tudom szamolni ki az aki rendszeresen, es nem kiprobalas szinten, elorangatta a regi jatekokat es tolta is oket becsulettel. -
#3 Semmilyen kompatibilitás nincs...
van viszont szoftveres emuláció... Ami "megér pár misét", de ettől még nem a legjobb... Volt egy lista, rajta kb. 30-35 game, hogy eddig azok mennek...