• norbre
    az 1. képről csak ízlés típusú véleményem volna (nem jön be)

a 2. alapvetően szerintem nem rossz a kompozíciót illetően (fő téma helye, út, hátsó világos folt, fák), egy apróság hogy a lány talán picit jobban a bal oldalon van mint kellene.. számomra érdekes hatású hogy a háttér világosabb de életlenebb és az éles alany sötétebb.. mondhatnánk hogy néhol túl sötét, elbírt volna esetleg egy kis +EV-t, de ezzel a kicsit sötét hangulattal sincs bajom (bár nem tudom ez mennyire volt tudatos részedről).. szintén "ízlés dolga" típusú vélemény hogy nekem nem tetszik az objektíved bokehje

a 3.képet esetleg high key-ben lehetett volna (ha már hófehér háttér), de ha nem volt hozzá egyéb világítás úgy nem egyszerű.. esetleg a beépített vaku elölről valamivel derítve segített volna hogy ne legyen ennyire komor, hűvös a kép

4. "ízlés dolga"-vélemény: nem különösebben szeretem a részben színezett képeket, nem sok olyat láttam ami igazán tetszett volna. Értem (gondolom) hogy szerettél volna valamit még belekomponálni a képbe (háttér, korlát), de úgy érzem hogy olyan a kép hatása, mintha véletlenül a jobb alsó sarokba szorult volna a fő téma. Úgy érzem a háttér nem elég hangsúlyos hogy ellensúlyozza ezt, illetve a lány picit lemaradt bal oldala is erősíti ezt a hatást.
    Szándékos hogy a lány a kezeivel a lába közé nyúl? Nem biztos hogy előnyös :)