• NEXUS6
    Szerintem nem ilyen egyértelmű, a dolog.
    Átlagban lehet, hogy az OO lassabb, de van amiben meg gyorsabb mint az M$O.

És aláíróm, hogy egy 128 MB gépet lehet hogy megeszik az OO, ez szerintem is szégyen.
    Viszont 256 MB azért elég szokott lenni.
    De ráadásul mindez windózon értendő, a Linux viszont más tészta!
    És itt jön el az a pont ahol a rencergazdákok/IT beruházásról döntő emberkék elgondolkodhatnak, hogy melyik éri meg jobban: Juliskának betenni egy Linuxot OO-val a gépére.
    Vagy új gépet venni, Pistával M$O12-vel néhány száz ezer forintért. Ja meg Juliskát is elküldeni egy felhasználói M$ tanfolyamra néhány 10 lepedőért?

Az is igaz, hogy sokat konvertálgat, de akkor tessék szépen a saját formátumait használni, ráadásul ezek több lehetőséget is biztosítanak mint a wörd doc-ok!
    A teljesítmény is azért kel neki, mert eszméletlen sok a felhasználót segítő funkciót építettek be, ami nem merül ki abban, hogy néha feldobja a gémkapcsot!!!

Lényeg a lényeg, valszeg téged nem lehetne meggyőzni az OO-val kapcsolatban.

Nekem viszont az a tapasztalatom, hogy egy átlag felhasználónak sokkal kevesebb ellenérzése van vele kapcsolatban, és mivel a felépítése/kezelése is nagyon hasonlít az M$O-ra így nehézséget sem igen okoz a használata.

Kíváncsi leszek az M$O12-höz a júzer mit fog szólni?