Equ#33
ugyan már nem kell a mellébeszélés, nem csak 486-os meg p2-es gépnél van komoly sebességkülönbség mso és oo között, hanem bármilyen mai korszerű gépen. Egyszerűen érezhetően gyorsabban reagál az mso bármilyen műveletre, mig az oo lomhasága engem egyszerűen lassit. (amiben nyilván közrejátszik, hogy vakon gépelek és elég gyorsan, de irodákban ahol sokat használják ez nagyon is fontos) A memória zabálása meg szintén aggályos, főleg vállalati környezetben ma teljesen általános a 256 ram és ha abból kifut, mert nyitva pár doksi, táblázat, weboldal és elkezd swappelni a gép akkor az alapesetben is lomha oo használhatatlanná válik. És ehhez még hozzájön, hogy átlag word doksikat képes percekig konvertálni egy átlag irodai gépen, ami szintén nonsense és szóba sem jöhet vállalati környezetben.
"Nagyobb gépeken viszont ilyen iroadi alkalmazások terén nincs igazi különbség."
Ez úgy konkrétan egy nagy marhaság...
"Monnyuk én azért bízok, az open társadalomban, hogy néhány hónapon belül azért fognak javítani az OO-n."
Hát persze, több éve nem sikerül ezt megcsinálniuk. A használhatatlanul lassúból évek alatt sikerült primitiv doksik esetén türelmes embereknek elfogadható sebességet csinálni. És persze közben próbálják belekoppintani az mso évről-évre növekvő tudását amitől egyre lassabb lesz, ahelyett, hogy végre normálisan megirnák az alapjait, csak toldozzák-foldozzák... Én ebből nem kérek.