fako#19
""Ms ofisz olyan irodai (együtt)működét megkönnyítő funkciók vannak, amiról az openofisz még csak nem is hallott."
Ezt mikor használja ki az az ember, aki csak levelet ír benne? Vannak dolgok, amire kevés az OO, de azért ne mondd nekem, hogy egy szakdolgozathoz szükség van a MS Office-ra."
Szerintem nagyon is kihasznalod csak eszre sem veszed mert mar hozzaszoktal.
Az hogy szabadon tudsz adatot cserelni (vagolapozni), teljesen kulonbozo celu programok kozott igenis komoly egyuttmukodest jelent. Ugyanez megvan az egesz windowsban ahol szoveget kepet hangot filmet ugyanugy tudsz vagolappal atvinni szinte barmilyen programok kozott.
A linux-os gui-k meg nagyon messze allnak ettol. Nemtudom hol tart most az openoffice, de szerintem kozel sincs meg ilyen szinten.
Volt ido amikor csak linux volt a gepemen (nehany evig) akkor ra voltam kenyszerulve a linuxos progikra. Az akkori openoffice (akkor meg staroffice) 5x akkora gepigennyel, 10-ed annyit se tudott mint az ms office akkori verzioja.
Most csak windows van a gepemen, es jol elvagyok vele. Hatradolok es kenyelmesen gyartom a .doc-okat meg xls-eket.