• BaliBoy
    #47
    Huhh. Végre egy igazán érdekes cikk/téma.

    Szerintem nem jelenti azt, hogy bele nyúlkálunk a dns ünkbe, hogy Istent játszanánl. Ha tényleg van Isten, és/vagy sors akkor ez már el van döntve és kár ezzel foglalkozni. Ha megtesszük hát megtesszük és nem kell ezen annyit filózni.

    Viszont a társadalmi életünkbe csakugyan gyökeres változást hozna egy ilyen eljárás. Hiszen rendkívüli módon megnőne az életkor ami szerintem elkerülhetetlenül hozná a változásokat.
    Én speciel szeretnék hosszú életet mert szeretném tudni, hogy mit hoz a jövő. Pl. hogy 100 év múlva ugyan ezen a napon milyen új tudományos hírrel fogja megörvendeztetni olvasóit az SG.

    Egyébként az emebri életkor hossza az evolúciótól fogva is nő. Gondoljunk csak bele, hogy mennyivel rövidebb volt az átlag életkor 200 évvel ezelőtt. Természetesen az életkor meghosszabodásához hozzájárult a tudomány fejlődése is. De el lehet-e vajon gyökeresen választani a tudományt a természetes evoluciótól??? Vagy aki megtetremtett minket (ha így volt) nem azt akarta/ja, hogy tegyünk a saját fejlődésünkért?