Narnia Krónikái
-
Rider84 #179 Hú Malbeth,az a zene nekem is kéne.Nem küldenéd el az [email protected]
Nagyon sokat tud fogadni szóval tuti megérkezik rendesen.
De persze csak ha nem gond és van időd.Ha elfoglalt vagy mostanában ráér.Előre is köszi szépen.:)
Tegnap megvettem a soundtrack albumot.Csodálatos!A Battle a kedvencem,abban jön elő legtöbbször az a hihetetlenül nagyívű és magasztos egyben gyönyörű dallam ami tképpen nagyjából a főtémának mondható.De a többi is nagyon bejün.Pl az Only the beggining of the adventure-ben kifejezetten jó ötlet visszahozni összegzőként a főbb zenei témákat.A zenéje is nagyon hozzájárult hogy ennyire jól sikerült a film.Hány kötetet olvastatok?Én eddig az első kettőt.A varázsló unokaöccsét+Az oroszlán.....
Egyébként én nem szeretem mikor ezt a filmet Gyűrűk urával vagy Harry Poterrel vagy ilyenekkel azonosítják.Egyszerűen nem az a műfaj.A Gyűrűk urát is hülyeség volt a Potterrel hasonlítani.Műs műfaj.Tág értelemben mindhárom fantasy de szűkebb kategóriákban mnid különbözik.A Narniát ha muszáj lenne valamihez hasonlítani,akkor leginkább a Végtelen történethe tudnám,de azt is a hangulata miatt inkább,és ez az összehasonlítás is inkább a filmekre vonatkozik.
Amúgy kedvenc jelenetetek vagy szereplőtök?Ilyenekről is lehetne dumálni.