Narnia Krónikái
-
Rider84 #167 Megnéztem én is.Gondoltam akkor szólok hozzá ha már láttam is,mert úgy igazságos.A véleményemet akár ezzel a 3 szóval is megfogalmazhatnám:csodálatos,magasztos,lenyűgöző.
Hihetetlenül jól sikerült film.Felemelő hangulat,sugárzó szépségű képek.A mondanivaló meg hatalmas és magáért beszél.
Annyi szeretettel csinálták ezt a filmet és ez csak úgy sugárzik róla.
A színészek előtt is le a kalappal.A gyerekszínészek is fantasztikusat alakítottak.A kis Lucy karaktere nagyon aranyos ,az őt játszó kislány rendkívül tehetséges már ilyen kis korban is,ígéretes karrier áll előtte az 100%!Természetesen a többi gyerek előtt is.Petert a legidősebbik testvért,Susan-t az idősebb lányt és Edmund-ot a kisebbik fiút is nagyon tehetséges gyerekek játszották.Látszott rajtuk is hogy mennyire beleélik magukat és mennyire szeretik amit csinálnak.
A zene is libabőr.Be is szerzem hamarosan.
Az egész tökéletes úgy ahogy van.Kötelező!:)
(Az hogy nincs vér meg kifejezetten jópont és filmtörténeti jelentőségű. Bebizonyította hogy nem a csöpögő vér literszámától lesz jó egy csatajelenet. Így a csatajelenet közben is végíg ott volt az a fantasztikus felemelő hangulat.)