Narnia Krónikái
-
G_ArchAngel #140 Tegnap megnéztük...
Előtte elolvastam az index.hu kritikát, így sok jóra nem számítottam...
A film végén pedig kiderült, hogy vagy nem egy filmet néztem a T. kritikussal, vagy végképp kiderült, hogy az index "tollforgatói" menthetetlenül rosszak...
idézek: "A Narnia-sorozat első kötete, Az Oroszlán, a Boszorkány és a Ruhásszekrény négy testvér kalandjait meséli el, akik a második világháború német bombázásai elől egy angliai kisváros ódon kastélyába menekülnek."
A Narnia-sorozat első része a "Varázsló unokaöccse" - erről ennyit...
Viszont az oroszlánt látva, felmerült bennem a kérdés: meddig lesz szükség hús-vér színészekre?
Már nem sokáig...
Az ügyeletes sztárocskát beteszik a blue/green boxba, majd köréteremtik a világot; szebben-jobban, mint a valóságban.
Bye-bye 20 millás gázsik!
Fantasy-filmek szintjén nálam vitathatalan a Gyűrűk Ura sorozat első helye, de Narnia is dobogós - végülis ellenfele, sajnos nagyon nincs:(
Heli'Kopter nekem annyira fantasy, mint a Diablo I/II RPG - semennyire...
Narniát végig tudtam nézni, Heli'Kopter úttörő/kisdobos pályafutásának első részéről kijöttem a moziból, a másodikon 2× aludtam el, a harmadik megnézetlenül itt a vinyómon, a negyedik nem is érdekel...
Szóval van egy Gyúrúk Ura, ami "Egy, mind felett", egy Narnia, ami kicsit jobb, mint a Dungeons 'n Dragons, aztán egy jól összelopott, sikerhajhász nő tollából született bárgyú gyerekmese...
Kár, hogy mostanában a fantasy-műfaj ennyit érdelemelt:(