Önvédelem
  • Broafka
    szerintem te is beparáznál ha 5 cigó, vagy pár barom körbe állna feszítő vassal és hegesztőpisztollyal :D
    nem tagadom, én is beparáznék, de ha eleget tanultál kűzdősportot, akkor ilyenkor a taktika is eredményes:

pl:
    tagok:
    1, te
    2, 5 "nagyon" kemény csávó, egyik ököllel, második feszítővassal, 3-dik késsel, 4-dik sokkolóval vagy hasonlóval, az 5-dik szintén puszta ököllel

na most olyat írok le amit valószínűleg nem fogsz tudni megcsinálni, mivel nem akció filmben vagyunk, és nem is vagyunk egy Jean-Cloud Van Damme-ok úgyhogy a taktikai megoldás részét írom le :P

ezek közül a sokkolós és a feszítővasas a veszélyesebb, mivel a feszítővas viszonylag hosszú, ellenben a többivel, én azt kapnám el először, le a földre, akárhogy el tőle a feszítővasat, vigyázva a késessel, meg a sokkolóval, ha már van feszítővasunk onnan már nem lesz olyan nehéz
    ilyenkor kicsit idegesen mint a hülyék nekünk esnek, ezt (ha okosak vagyunk) előnyünkre faraghatjuk. Mivel a feszítővas fémből van ezért vigyázzunk a sokkolóssal :P
    üssük le a két öklös csókát, mondjuk lábon, hogy harcképtelenné tegyük, ezek álltalában nem kellnek fel ezek után :P
    a késessel se lesz gondunk, kiütni a kezéből a kést, így már a keze is eltört... a sokkolósat meg próbáljuk képen, vagy lábon törölni, kaár ököllel akár a feszítő vassal

és ez után már csak meg kell várni hogy felébresszen minket a vekker :D
    de jó nem? :P