mai fiatalok...
  • tttttom
    #649
    A mai fiatalok többségével az a nagy probléma, hogy a szülők nem tudnak/akarnak foglalkozni a gyerekükkel...Emiatt a gyerek nem tudja, hogy mihez kezdjen magával. Persze vannak kivételek.(Pl.: Én úgy gondolom, hogy tudok kezdeni magammal valamit 18 évesen, de most nem akarom fényezni magam.)

    Meg, hogy manapság amióta amcsi picsanyalás van('89-90 óta.) a sok fostos média átvette ezeket a butító dolgokat melyeknek csak a pénz a fontos más meg nem. Na kb. ennyit tudtam hozzáfűzni a témához. Na de hadd írjak egy kicsit arról is, hogy egyes fiataloknál teljesen eltérő volt a média meg a gyerekkor megtapasztalása...Láttam a hszek között a legtöbb arról számol be, hogy a mai fiatalok többésége mind hülye. Na jó ezt részben aláírom.

    Na de az én esetem abban tér el, hogy én nekem nem voltak barátaim se általánosban, se középsuliban. Én inkább olyan nagyon fiatalon teljesen csendes alap vegetatív(gépies) módon éltem. Mivel nem beszélgettem az osztálytársaimmal semmiről, mert úgy gondoltam/gondolom, hogy nem vagyok közéjük való. Az idősebbekkel keresem/tem inkább a társaságot. Emiatt ki is lettem közösítve. Aztán meg egy ideig ez így jó volt, hogy a nálam idősebbekkel haverkodtam/barátkoztam. De aztán pár hónap után nemtom miért, de nyomasztónak érezték azok a személyek, hogy én velük haverkodom oszt ellettem küldve a "picsába". Nem értettem még akkori nagyon fiatal fejjel, hogy mi a baj volt velem és, hogy mit rontottam el. A suliban az én idősebb havernak vélt haverjaimmal inkább a hétköznapi dolgokról beszéltem ami érdekelte őket.(munka,hobbi stb.) A divat dolgok nem kifejezetten tudtak/nak érdekelni. És nem volt még barátnőm se meg nem jártam el idáig még bulizni se(Na jó kb. 4-szer voltam idáig a bátyámmal meg a haverjaival...Meg néha iszogattam, de mégse érzem azt, hogy mindennap kéne innom meg ilyenek...) és nem drogoztam nem balhéztam és nem csináltam semmi hülyeséget mégis úgy érzem magam annak ellenére, hogy egyedül vagyok, hogy tartozom valakihez a családomhoz. hát kb. ennyit tudok írni magamról amit a nyilvános világnak kiadtam. :)

    Többet nem mesélek magamról...