prezideente#151
Ezaz!
Emeld ki azt amit megjegyeztél belőle!
JAJ! Hogy lehet valaki ekkora seggfej?!
Ezt emeld ki te agyilag visszamaradott nézd ezt itt:
"windows-t nem lehet több gépen egyszerre hatékonyan használni"
vagy ezt:
"windows a sikerét egyáltalán nem magának köszönheti: HANEM AZ IBM.NEK!!!!!!!!"
de ez se rossz:
"De komolyan hogyha a világ összes gépének 30%-ából levonod az a 90% PC-t(ami egyre kevesebb)
Akkor mekkora karriert kapsz ha nem CSAK a MAGÁNFELHASZNÁLÓKAT veszed figyelemb"
Na most ehhez szólj hozzá mert remélem elolvasod
Gondolom kiemeled az elejét vagy a végét mert nincs annyi kreativitásod hogy magadtól írj illetve kiemeled és átalakítod mint bill gates.
az is azt monta a kék halálra hogy képesség és nem hiba
Amúgy politikusnak készülsz? Csak mer azok csinálják ezt kiszednek 1 idézetet ami a legszarab és arra válaszolnak mert arra a legkönnyebb.
Ha elolvastad volna a Titanic utáni részt amit most én emeltem ki h lásd, akkor értenéd mire célzok
de hogy még az ekkora SZEFÓSOK is mint TE is értsék(direkt nagy betűvel írom nehogy véletlen átszaladjon a szemed rajta):
A MICROSOFT NEM CSINÁL SEMMIT! LEUTÁNOZ MINDENKIT MINDENBEN ÉS AZ EFYETLEN AMIRE ÉPÍT AZ HOGY EL VAN TERJEDVE H NEM LENNE NEM TUDNA BEFUTNI ELLENBEN A UNIXOK KEZDENEK TERJEDNI AZÉRT MERT EGYRE TÖBB EMBERNEK VAN ELEGE A WINFOSBÓL!
ÉS MOST JÖN AMIT NEM GYŐZÖK HANGSÚLYOZNI: A WINFOS NEM MAGÁNAK HANEM AZ IBM-NEK KÖSZÖNHETI AZT HOGY OTT JÁR AHOL JÁR(te seggfej)
remélem rendesen elolvastad. gondolkoztam raja nem fogsz e minden FONTOS részen átfutni ha mindent nagy beűvel írok nehogy megszokja a szemed a nagy betűt de ennyire még nehezen de képes vok megbízni a te analfa béta borsó agyadban is hátha sikerül!
KÍVÁNCSIAN VÁROM MELYIK LÉNYEGTELEN RÉSZLETET SIKERÜL MAJD KIEMELNI!
rEmÉlEm NEM okoz NEHÉZSÉGET AZ ELOLVASÁS és imádkozom HOGY tudd ÉRTelMEZNI
(csak aért írtam így nehogy lényegtelennek tartsd és kiemeld véletlen)
sok sikert billy surkolunk neked itthonról de nem szégyen ha nem tudsz értő olvasni én megértelek