lécci vmi help-et a kérdésemre mer télleg nemtom!!igy nemtok micsinálni azzal a genyó raam-al #433
őő GoW-om nekem csak másolt van arra meg nem akarhatod elcserélni hisz azt teis könnyen szerzel ha flashelt a boxod.eredeti GoW az meg kb 20k Ghost recon kevesebb,Gow jobb + multi része nem egyhamar megunhato szal nemtudom lex e aki bele m1 ebbe az üzletbe.bár ghost recon érdekel és akit még érdekel sztem nem annyira hogy eredetibe v1e meg flsh mellett is mig GoW-ot simán megveszik igy sokan...
a 2 eredeti játék cseréjén 1értelmüen az addigi gow tulaj veszit hacsak nem imádja jobban a GR féle stuffokat sokkal mint a GoW-ot.
másolt GoW-ra minek cserélnél azt megirják neked 1000ért simán,és nemkell megválnod semmidtöl ami azért többet ér mint 1000ft...
másolt GR-t cserélni eredeti GoW-ra ugye ez nem leheccséges...
másolt-másolt csere hüjeség,mind2töknek meg lehet mind2 könnyen:)
sajnos nincs eredetim de még asse jáccottam volna ki,ha közelbe lax 1 7re cserélnék ha lenne és megbizhato vagy mer kiprobálnám GR-t aztán ha teccik az eggy 7 alatt akkor mexerzem vagy leszedem és kiirom,remélem találsz ojat mint én csak l1en eredeti gow-ja:)
de vigyázz 1 7 után nemtuti hogy meg tudsz töle válni vagy ha igen akkor 1 7 alatt eleget kell vele jáccanod ami nem leheccséges ugyhogy örülhetsz mert mikor vissza kéne adnod akkor nem ismer meg a tulaja mer 1 7ig nem fox enni se aludni:)