hi!nagyon jo a játék meglepetést okozott mer igasság szt már nem volt ojan darab aminek az elején ne montam volna azt hogy ááá ez már unalmas, a sok klón miatt.kivétel volt még a prince of persia de mos a gow is az lett nemtom mi a különleges benne de a feeling nagyon jó 1xüen leköt ezt utoljára a max payne 2 csinálta akcio játékok közül.jo x360-on tény hogy minden játékkal tovább tudok jáccani mint pc-n mer talán ott nem érzek késztetést a kilépésre azért hogy netezhessek mer 1 kezetlen lábatlan buktaformáju vakkal is izgalmasabb msn-ezni mint ezzel jáccani pl:hitman4 x-en végig vittem pc-n töröltem 10perc kiprobálás után.
gow-ot fére kellett tennem és a need for speed et fojtattam de ott is el akadtam ez mind1 és ha már választanom kell gow-ban akarok tovább jutni és mos ezér kérdezek:ott tartok hogy éjszaka van kijövök egg régi lakásbol az utcára a kapu elött kicsit oldalra van 1 égü "kuka" 1 csapat társam van velem, kinyirjuk a locustokat de mikor tovább mennék az egyetlen leheccséges utvonalon akkor a fejemre zuhannak vmi féreg szerü mutáns madarak amik elöl nemtok végleg elrohanni.kérdésem hogy ezeket hogykell likvidálni vagy kikerülni?