• Caro
    Én leírtam neked egyszer, hogy miért lett így, és azt is megmondtam, hogy az igazán nagy helyeken sohasem lesz váltás.
    Azért mert ROBBANT az IT. Nézd meg a weboldalak számának növekedését.
    Ennyi szakembert nem lehetett csinálni, úgyhogy maradtak az MS hommade rendszergazdái, akik meg csak ahhoz értettek.
    Szóval nem azért mert jobb webszervernek a 2003(másra sem).
    Egyedül talán a microsoft network szerver érv szól mögötte, de az tényleg csak kis helyekre jó(<10 gép).
    Csakhogy én annó nagyon tutkó microsoft network szervert állítottam be linux alatt is.
    Egy szerveren nem az a lényeg, hogy könnyű legyen kezelni, hanem hogy gyors, és jól skálázható legyen. És az MS erre nem törekedik, a 2003-ra belátták, hogy hoppá, mégiscsak jó, ha van konzol alapú app is, meg telnet.
    Nem beszélve arról, hogy még milliókat adhatnak ki extra szoftverekre, amikkel pótolják a win mikrokernel hiányosságait, amik a linux kernelben alapból benne vannak.
    És ő nem fog reklámokat tolni az arcodba, szóval nem kell félni, ha lesz is "ingyenes" win, azt sem fogják 1%-nál többen használni.(Ők is csak azért mert lámák).
    Ja, és a linux melletti érvekről: ez olyan mint a divat. Észérvekkel nem befolyásolható. :)
    Erre írtam, hogy van egy jó nagy hardcore közösség, ami mindig is kitart a linux mellett.