• FTeR
    1. ugyan írtam, de újra: nem sw után 9$, hanem sw/felhasználó után _évekre_ lebontva.
    2. ki mondta, h innentől kezdve minden win reklámos lesz? már megint jöttök a baromságokkal. (irodai munkást zavarja....stb.) lol. ha lesz ilyen, akkor biztos a Home Editionnek lesz egy változata, _diszkrét_ reklámokkal. nemtom mér jó nektek hülyének nézni az ms-t.
    3. fostok, h ha már a win is ingyenes lesz, minden érv elfogy a linux mellől :D
    4. billit nem a körülmény tette gazdaggá, hanem hogy _jól_ kihasználta a lehetőségeket (mindenki [IBM] hülyének nézte a dos licensz megoldásáért...neki lett igaza).
    5. vegyétek már észre magatokat, linuxot szinte senki nem használ (2%???). és sose használták sokan (egyedül a szervereken VOLT elterjedve, de már ott is zuhan a részesedése). csak ti hiszitek, h jobb.
    nincs is olyan, h ms vs. GNU/linux. egyszerüen nem ellenfél. win vs. linuxról lehet még beszélni, de lássuk be gyakorlatilag elfogytak az érvek a linux mellől. amilyen érvetek van, azt csak ti hiszitek annak.

háhááháááá, lehet nekem ugrani
    most voltam ms agymosáson