assdf#81
Na most ehhez csak annyit füznék hozzá hogy te meg viszont rolika ellentéte vagy. Ő nem képes túllépni az ufókon, te meg nem vagy képes túllépni a csak racionális, tudományos szemszögön.Ezt nem sértésként mondom csak már megfigyeltem a hozzászólásaid és állandóan valamilyen tudományos elméletet szajkózol amit általában a wikipédiáról nyersz.A tudományos elméleteknek meg az legfőbb jellemzője hogy általában idővel mindig megdőlnek.
De ez nem baj nyugodtan higy nekik mint ahogy rolika is hisz a magáéban. Én speciel abban hiszek hogy fogalmunk sincs hogy keletkezett az élet mind az idegenek által mind a tudományos nagyon szép meg jól hangzik csak abszolut nem bizonyitott.
Az ilyen ősleveses kisérletekről meg anynit hogy azt is hitték hogyha egy ürrepülő kimegy az ürbe akkor azon kivülről elpusztul minden élet. Aztán kiderült hogy mégsem ,mert találtak rajta életben maradt baktériumokat.Szval azt a jelenlegi őslevest mai anyagokból állitották össze és ember nincs szerintem aki ki tudja mutatni hogy nem e már benne volt az élet alapja esetleg olyan vmi amit még nem is ismerünk mert ne mfedeztünk fel és már ez a kész vmi állt össze a villámlás hatására vmilyen szerves anyaggá.