sonicXX#70
Az utolsó 10 hozzászólást már nem olvastam végig. Csak pár dolgot írnék.
Szeretem amikor az emberek úgy írnak a tudósokról, mint ha amazok a világ minden táján egy nagy terembe össze lennének zárva és kizárólag ott dolgoznának, mint ha lenne Tudóságia ország vagy ilyesmi...
Aki már végzett kutatásokat, tudja, hogy az egyik tudós azt mondja valamire képtelenség, a másik pedig már 2 éve túllépett rajta. Nincs megfelelő információáramlás tudós és tudós között - még az internet ellenére sem - aminek az egyik legfőbb oka hogy az ember félti a munkáját és a munkásságát esetleg, vagy felelősséggel tartozik azért, ha felhasználják - ha nem is jogi, de erkölcsi, lelki felelősség mindenképp.
Érdekes elméletnek hangzik amúgy a cikkben szereplő téma. Másik kérdés hogy erre valóban szükség van-e. Mi válik ettől egyszerűbbé? Mert ha semmi, akkor ez is csak egy tudományosnak látszó valami, amivel lehet hülyíteni a népet. Ha valami egyszerűbbé válik ezzel a rendszerrel, akkor lehet arról beszélni, hogy megérje tudományos területeken alkalmazni, legalább kísérleti jelleggel. Nekem így első blikkre úgy tűnik, hogy ennek a rendszernek nincs kifejezetten tudományos megalapozottsága, de ahhoz, hogy ezt megállapítsam, el kéne olvasni a könyvet - amit viszont nem fogok, mert annyira viszont ez nem érdekel.
Az ilyen kronovizorok meg hasonlók baromságok, ilyeneket a Kisfaludy hablatyol össze általában az előadásain ahol közli hogy a magyarok a sirius-B-ról jöttek és ők alapították atlantist, sőt a piramisok is magyar találmány...